001 -Family

Doe mee aan woonwensenonderzoek en maak kans op prijs van 150 euro!


Geplaatst op: 24 mei 2011

De gemeente De Ronde Venen en Westhoek Wonen voeren in de periode van
11 mei tot en met 3 juni een onderzoek uit naar de wensen die inwoners hebben op het gebied van wonen. Doel van het onderzoek is een goed beeld te krijgen wat inwoners precies verlangen als het om hun huisvesting gaat. Daarom worden alle inwoners van de gemeente van 18 jaar en ouder opgeroepen een enquête in te vullen op internet om vragen te beantwoorden over de huidige woning, over toekomstige woonplannen en woonwensen. Onder de deelnemers wordt een aantal aantrekkelijke prijzen verloot.

Een groot aantal inwoners heeft de enquête inmiddels ingevuld. Westhoek Wonen en de gemeente zijn blij met die respons, maar om een zo goed mogelijk beeld te krijgen, zijn meer reacties nodig. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe beter Westhoek Wonen en de gemeente rekening kunnen houden met de wensen bij het maken van keuzes als het gaat om wonen in de gemeente.

De enquête kan ingevuld worden via de link op de gemeentewebsite www.derondevenen.nl, via de button woonwensenonderzoek. Thuiswonende jongeren van 18 jaar of ouder worden ook van harte uitgenodigd om de enquête in te vullen. Indien een papieren versie gewenst is, kan contact opgenomen worden met de gemeente of Westhoek Wonen. Met het invullen van de enquête kunnen mooie prijzen gewonnen worden zoals een iPod, een Hemabon of een bon van Lindenhoff ter waarde van 150 euro. Daarnaast worden er ook nog 5 Irischeques van 20 euro verloot.

De uitkomsten van het woonwensenonderzoek worden rond de zomer gepubliceerd op de gemeentepagina van het Witte Weekblad. Voor vragen over het onderzoek of een papieren versie van de enquête kan contact opgenomen worden met Ron Buiting van de Gemeente de Ronde Venen (0297) 29 16 16 of met Marloes Ligtvoet of Krista Bosman van Westhoek Wonen (0297) 23 23 23

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doe mee aan woonwensenonderzoek en maak kans op prijs van 150 euro!

De gemeente De Ronde Venen en Westhoek Wonen voeren in de periode van 11 mei tot en met 3 juni een onderzoek uit naar de wensen die inwoners hebben op het gebied van wonen. Doel van het onderzoek is een goed beeld te krijgen wat inwoners precies verlangen als het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: