Steek de koppen bij elkaar en doe ook mee met Burendag 2011!


Geplaatst op: 24 mei 2011

Een gezellige straatspeeldag met lekkere hapjes, een workshop Zumba voor alle buurtkinderen, of nieuwe aardbeienplantjes in de buurtmoestuin? Het kan allemaal tijdens Burendag. Dit is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag op 24 september. Het is een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen je daar graag in. Waar Douwe Egberts inspireert tot het komen van goede ideeën, maakt het Oranje Fonds deze goede ideeën mogelijk met een vergoeding.

1 & 8 juni Promotietour Burendag bij jou in de buurt!
Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren een speciale ‘Koppen bij elkaar' promotour door heel Nederland. Tijdens die tour worden gratis tips & tools uitgedeeld die je helpen bij het bedenken en organiseren van goede Burendag ideeën. Op woensdag 1 & 8 juni komt de promotour bij jou in de buurt met een speciale stand, folders, tips en trucs en natuurlijk gratis koffie.

Woensdag 1 juni Mijdrecht:
Wijkcentrum Present, Johan van Renessestraat 16. Van 14.00 tot 16.00 uur.

Woensdag 8 juni Vinkeveen:
Servicepunt, Futenlaan 52. Van 14.00 tot 16.00 uur.

Vraag geld aan!
Het Oranje Fonds stelt tot maximaal € 500,00 per Burendagactiviteit beschikbaar en daarbij ontvang je ook een leuk feestpakket. Dit jaar is het ook mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 23, 24 of 25 september viert.

Burendag ook voor buurtorganisaties!
Buurtorganisaties hebben de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld op Burendag. Overal in het land hielden buurtorganisaties open huis en zijn activiteiten in en om buurthuizen uitgevoerd.

Tips en tools?
Voor inspirerende Burendag ideeën zie de website: www.burendag.nl. Burendag wordt lokaal ondersteund door Annelies de Hoop, opbouwwerker bij Stichting De Baat. Zij is te bereiken op 0297-230280 of via de e-mail a.dehoop@stichtingdebaat.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Steek de koppen bij elkaar en doe ook mee met Burendag 2011!

Een gezellige straatspeeldag met lekkere hapjes, een workshop Zumba voor alle buurtkinderen, of nieuwe aardbeienplantjes in de buurtmoestuin? Het kan allemaal tijdens Burendag. Dit is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar vieren we Burendag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: