001- Uithoorn

Geslaagde familie - en sponsorendag bij KV Atlantis


Geplaatst op: 24 mei 2011

Afgelopen zaterdag was een zeer bijzondere dag voor korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht. Er werd namelijk, met hulp van Toyota van Ekris, een speciale familiedag georganiseerd op het Atlantis terrein. Op deze prachtige voorzomer dag waren veel verschillende activiteiten ingeplanned. Er werd tussen 10:30 en 13:30 een ‘carwash' actie gehouden waarin meer dan 40 auto's werden gewassen, er stonden naast uiteraard korfen 2 springkussens en een tafeltennistafel voor de jeugd, en er werd ook sportkleding verkocht. Het was de hele dag erg druk met veel leden, familie, vrienden van de vereniging en ook onze sponsoren die uiteraard waren uitgenodigd tijdens deze dag. Op het veld en op ons dakterras is volop genoten van het gezelschap en het heerlijke zonnetje. 's Avonds kon er als afsluiting van een prachtige middag ook nog een sate met frietjes worden gegeten, die mede mogelijk werd gemaakt door Lunchroom Tof.
We hadden gedurende de dag 11 thuiswedstrijden en konden deze dag 3 teams als kampioen huldigen, namelijk de E2, C2 en ons senioren 1 team!

Kortom een geslaagde en gezellige dag! Kom zelf ook gerust eens bij ons langs en maak kennis met korfbal als intensieve maar vooral leuke gemengde sport, en Atlantis als zeer gezellige vereniging om deze sport te beoefenen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Geslaagde familie - en sponsorendag bij KV Atlantis

Afgelopen zaterdag was een zeer bijzondere dag voor korfbalvereniging Atlantis uit Mijdrecht. Er werd namelijk, met hulp van Toyota van Ekris, een speciale familiedag georganiseerd op het Atlantis terrein. Op deze prachtige voorzomer dag waren veel verschillende activiteiten ingeplanned. Er werd tussen 10:30 en 13:30 een ‘carwash' actie gehouden waarin … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: