De Radioparade op Midpoint FM viert haar 2 jarig jubileum live op TV


Geplaatst op: 23 mei 2011

Woensdag 25 mei bestaat de Radioparade op Midpoint FM twee jaar. Patrick en Maarten, de hosts van de show, vieren dit met vaste gasten, genodigden en een speciaal optreden van een bekende artiest. De speciale uitzending begint een uur eerder dan normaal en gaat een uur langer door. Van 19:00 uur tot 23:00 uur hoor je de leukste fragmenten, bloopers en interviews met diverse gasten van de afgelopen twee jaar. Tevens wordt de uitzending live uitgezonden op Midpoint TV.

Patrick en Maarten begonnen in mei 2009 met hun eerste uitzending bij Midpoint FM. Zij begonnen met een wekelijks programma op zondag en via de vrijdag zijn zij nu op de woensdag te beluisteren. De Radioparade is een mix van hedendaagse popmuziek afgewisseld met leuke items uit de regio en de wereld. "Met veel plezier maken wij elke woensdag weer het slechtste programma van de Nederlandse Radio" aldus Patrick en Maarten.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Radioparade op Midpoint FM viert haar 2 jarig jubileum live op TV

Woensdag 25 mei bestaat de Radioparade op Midpoint FM twee jaar. Patrick en Maarten, de hosts van de show, vieren dit met vaste gasten, genodigden en een speciaal optreden van een bekende artiest. De speciale uitzending begint een uur eerder dan normaal en gaat een uur langer door. Van 19:00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: