001 - De Baat

Atlantis C2 kampioen


Geplaatst op: 23 mei 2011

Afgelopen zaterdag moest Atlantis C2, die gesponsord wordt door de Rabobank, zijn kampioenswedstrijd spelen tegen ESDO C1 uit Kockengen.
Atlantis C2 was al kampioen geworden in die week daarvoor, omdat er vier maal achter elkaar werd gewonnen van diverse tegenstanders, terwijl de concurrenten ook nog punten hadden verspeeld. Aan Atlantis de taak om te laten zien waarom ze kampioen waren geworden.

De thuiswedstrijd startte om 10.00 in de stralende zon. Er was geen wind, waardoor de omstandigheden ideaal waren. Atlantis begon in een gewijzigde opstelling in verband met de afwezigheid van Joy Trompert. Hierdoor startten Casper van Vliet, Koen van Wermeskerken, Aisha Keijman en invalster Charlotte Beeloo de aanval. In de verdediging stonden Davey van Putten, Jelle van Wermeskerken, Willemieke Meints en Sarina Oliemans.
Atlantis kreeg in de aanval genoeg kansen, echter wisten de spelers deze niet om te zetten in waardevolle doelpunten. Vanwege het feit dat Atlantis de kansen niet afmaakte bleven de ploegen aan elkaar gewaagd. ESDO op voorsprong te komen, wat een enorme domper voor Atlantis.
Na de rust was de situatie niet veranderd, Atlantis kreeg ontzettend veel kansen welke helaas niet werden afgemaakt. Hierdoor stond er na 50 minuten een eindstand van 6-7 op het bord. Ondanks dit verlies, had Atlantis C2 wel laten zien dat ze ervoor vochten. Daarnaast hebben ze laten zien dat ze genoeg kansen kunnen creëren, echter wisten ze het ditmaal niet af te maken.
Na een kleine teleurstelling vierde Atlantis C2 zijn kampioenschap. Een sfeervolle huldiging volgde, en zowel spelers als coaches waren in volle euforie. Een knappe teamprestatie van Atlantis C2 en een zwaar bevochten en wel verdiend kampioenschap.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis C2 kampioen

Afgelopen zaterdag moest Atlantis C2, die gesponsord wordt door de Rabobank, zijn kampioenswedstrijd spelen tegen ESDO C1 uit Kockengen.Atlantis C2 was al kampioen geworden in die week daarvoor, omdat er vier maal achter elkaar werd gewonnen van diverse tegenstanders, terwijl de concurrenten ook nog punten hadden verspeeld. Aan Atlantis de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: