Spectakel bij Acrogym GVM’79


Geplaatst op: 23 mei 2011

De afgelopen week was het druk bij de acrogym afdeling van GVM'79. Donderdag was de afsluiting van de "kies voor hart en sport"-lessen. De deelnemers hadden een leuke demo ingestudeerd en ook de andere teams van GVM lieten een mooie show zien aan de ouders die kwamen kijken. Het toegestroomde publiek was erg enthousiast en had niet verwacht dat Acrogym zó leuk zou zijn. In het weekend hadden de teams van E tm C niv hun landelijke halve finale. Op zaterdag was het de beurt aan de teams op C-niveau. In het district was het nog vrij makkelijk om je te plaatsen, maar nu was de concurrentie een stuk sterker. Sanne en Vera lieten mooie oefeningen zien, maar schoten in hun uitgangswaarde wat tekort. Uiteindelijk werden ze heel knap veertiende met 48,25pnt. Sabine, Tessa en Dana knalden van de vloer af met hun tempo oefening en scoorden mooie punten. Helaas was er een grote fout in de balans oefening, wat tot 2,8pnt aftrek leidde. Ook voor Fleur, Ulijn en Florine was een goed begin met hun balans-oefening waar ze één van de hogere scores behaalden. Bij dit team was de tempo-oefening echter niet zo strak en kwamen ze op 50,8pnt. Hiermee werden zij heel knap 10e. Op de zondag was het de beurt aan de E, D en pupil teams. Hij was er 4x een optreden van GVM'79. Mart en Stephan beten 's morgens het spits af en de jury was nog niet op stoom gekomen, dus het cijfer viel wat lager uit. De heren lieten een erg mooie en strakke oefening zien en kregen net 0,15pnt te weinig om de limiet te halen. Pibbe en Kim straalden van de vloer af en lieten de beste oefening zien, die ze dit jaar hebben gedaan. Bij Kelly en Bibienne was het jammer dat de spreidhoeksteunen niet helemaal goed gingen, verder was de dans erg netjes en kwam het "verhaal" goed tot zijn recht. De overige elementen gingen erg goed. Met 23,65 punten hebben ook zij zich niet voor de finale geplaatst. Emma en Chanel hadden pech met de salto v.o. wat leidde tot een val op de grond. De dames lieten wel een mooie salto achterover zien. Het cijfer was 24,03pnt.
Helaas dus geen plaatsingen voor de landelijke finale acrogym voor de teams van GVM'79. Maar natuurlijk gaan we nu nog niet stilzitten!! De komende weken hebben we nog een open kampioenschap, optreden op het straattheaterfestival en gaan we trainen voor de nieuwe teams. Voor dit laatste kunnen we nog veel nieuwe acrobaten gebruiken, dus meldt je aan in één van onze lessen of zoek contact via onze website (www.gvm79.nl). We hopen veel nieuwe kinderen in onze lessen te mogen begroeten. Wij trainen altijd in gymzaal de brug, van wassenaarstraat in mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spectakel bij Acrogym GVM’79

De afgelopen week was het druk bij de acrogym afdeling van GVM'79. Donderdag was de afsluiting van de "kies voor hart en sport"-lessen. De deelnemers hadden een leuke demo ingestudeerd en ook de andere teams van GVM lieten een mooie show zien aan de ouders die kwamen kijken. Het toegestroomde … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: