001 - Escaperoom aglemeen

Degradatie Atlantis 2 bijna een feit


Geplaatst op: 23 mei 2011

Afgelopen zaterdag trad het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 aan tegen OVVO 5 uit Maarssen. Het was van cruciaal belang dat Atlantis twee punten zou pakken. Hiermee zou degradatie voorkomen kunnen worden. Echter Atlantis
2 wist niet te winnen en verlieten ze het veld met een 8-9 uitslag.

Atlantis 2 begon in de aanval met Jacco van Koeverden Brouwer, Alex van Senten, Joyce Gortenmulder en Chantal Poolman. In de verdediging stonden Auke van der Zijden, Kristian Geerdinck, Kim Stolk en Melissa van der Stap.
Kim Stolk verving de afwezige Lisanne van Doornik en Peter van der Wel moest vanaf de bank toekijken vanwege een blessure. Na vijftien minuten werd Kristian Geerdinck, vanwege een blessure, gewisseld voor Jeroen Korver De wedstrijd ging over het algemeen gelijk op en beide ploegen wisten geen gat te maken. Hierdoor bleven de ploegen aan elkaar gewaagd. Vanwege de hitte was het soms moeilijk om een hoog baltempo aan te houden. Toch ontbrak de strijdlust en vechtkracht bij Atlantis niet.
Ondanks de strijd die Atlantis leverde, wisten ze dit niet om te zetten in kostbare doelpunten. In totaal wist Atlantis maar acht keer te scoren en hierdoor had OVVO genoeg aan een magere negen doelpunten.
Door dit verlies staat Atlantis 2 onderaan en zijn afhankelijk geworden van andere ploegen om niet te degraderen. Kortom, Atlantis heeft het niet meer in eigen hand. Dit verlies kwam hard aan bij de spelers en coach. Ze weten dat ze dit niet verdienen, maar het geluk staat dit jaar niet aan de kant van Atlantis.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Degradatie Atlantis 2 bijna een feit

Afgelopen zaterdag trad het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 aan tegen OVVO 5 uit Maarssen. Het was van cruciaal belang dat Atlantis twee punten zou pakken. Hiermee zou degradatie voorkomen kunnen worden. Echter Atlantis2 wist niet te winnen en verlieten ze het veld met een 8-9 uitslag. Atlantis 2 begon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: