001 -Family

Afzwemmen voor Zwemvaardigheid bij De Amstel


Geplaatst op: 23 mei 2011

Afgelopen zaterdagmiddag hebben alle deelnemers aan het afzwemmen voor de zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3 hun diploma behaald.

Sinds de opening van het nieuwe Veenweidebad vorige jaar juni is Zwem- en polovereniging De Amstel overgestapt naar een iets andere manier van opleiden. Door al vanaf jongere leeftijd gerichter op te leiden richting wedstrijdzwemmen of waterpolo heeft de Amstel de opleidingen -en dus ook de diploma's- meer daarop toegespitst. Dat wil zeggen dat de nadruk is komen te liggen op de Amstel-diploma's 1 tot en met 5 voor de basis en vervolgens de zwem- en waterpolobrevetten als vervolg. Voor die kinderen die toch ook willen blijven afzwemmen voor de meer algemene NRZ-diploma's heeft de Amstel ervoor gekozen één of twee maal per jaar een aanvullende opleiding en dus ook afzwemmen te verzorgen voor die diploma's. Vorig jaar is gekozen voor de Aqua-sportief diploma's deze keer voor de Zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3.

De onderstaande leden hadden zich opgegeven om de aanvullende trainingen te volgen en hebben afgelopen zaterdag met succes afgezwommen:

Zwemvaardigheid-1: Remke Verwoerd, Mylene Posdijk, Elke Sannes, Noah Kuystermans, Jikke ten Cate, Valerie Otten
en Aisha Bank.

Zwemvaardigheid-2: Lina Kruijswijk en Jayden Alde.

Zwemvaardigheid-3: Ilse Kruijswijk, Mike van der Bijl, Anouk Pappot en Esmee Pappot.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Geïnteresseerd wat de Amstel jou allemaal te bieden heeft, of alleen maar naar de foto's kijken? Ga dan naar www.zpv-de-amstel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Afzwemmen voor Zwemvaardigheid bij De Amstel

Afgelopen zaterdagmiddag hebben alle deelnemers aan het afzwemmen voor de zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3 hun diploma behaald. Sinds de opening van het nieuwe Veenweidebad vorige jaar juni is Zwem- en polovereniging De Amstel overgestapt naar een iets andere manier van opleiden. Door al vanaf jongere leeftijd gerichter op te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: