Eerste punt binnen voor Atlantis D1!

Geplaatst op: 23 mei 2011

Zaterdag 21 mei was het team weer bijna compleet, op één blessure na. Er werd thuis tegen BEP D1 uit Purmerend gespeeld. Atlantis heeft het grootste gedeelte van de wedstrijd voorgestaan, maar uiteindelijk is de wedstrijd geëindigd in een gelijkspel: 8 - 8 Atlantis begon scherp aan de wedstrijd. In de eerste aanval begonnen: Sander van Diemen, Sven van Putten, Joëlle Bakker en Yara van Es. In de eerste vijf minuten werden er drie schoten gelost door Sander van Diemen (2x) en Joëlle Bakker, en ze gingen er alle drie in. De toon was direct gezet. Yara van Es scoorde een doorloopbal vlak voor de vakwissel. Het andere vak bestond uit:
Rick Kuijlenburg, Kevin Keijman, Amy Loman en Saskia Veenboer. Zij mochten gaan aanvallen. De stand was 4 - 1. Amy Loman en Rick Kuijlenburg maakte de voorsprong groter door allebei een afstandsschot te scoren. BEP gaf hier nog antwoord op met een vrije bal. Met een stand van 6 - 2 in het voordeel van Atlantis gingen beide teams de rust in.
Atlantis stond voor, met dezelfde stand als vorige week. Het team moest dit vashouden. Yara van Es scoorde een mooie vrije bal. BEP kwam wat meer in hun spel. Sander van Diemen zorgde ervoor dat de voorsprong vergroot werd tot vijf doelpunten. De stand was 8 - 3. Dat was het laatste doelpunt dat Atlantis zou scoren. BEP kwam op dreef en scoorde vijf keer achter elkaar wat de stand twee minuten voor tijd op 8 - 8 bracht. BEP kreeg in de laatste minuut een strafworp mee. Als zij zouden scoren zou de wedstrijd alsnog verloren gaan. BEP miste, waardoor Atlantis het eerste punt van dit veldseizoen heeft gehaald.
Volgende week zaterdag speelt het door Bos meubelstoffeerderij gesponsorde Atlantis D1 de laatste wedstrijd van dit seizoen. De tegenstander is wederom BEP. Dit keer moet er naar Purmerend afgereisd worden. Het team is uit op revanche om de laatste wedstrijd winnend af te sluiten.
Atlantis mag terug kijken op een heel mooi seizoen. Er zijn twee kampioenschappen behaald in de eerste klasse en promotie naar de gewenningspoule van de hoofdklasse. Een prestatie om trots op te zijn!

Altantis D1, gesponsord door Bos meubelstoffeerderij, speelt dit veldseizoen in de gewenningspoule van de hoofdklasse. Door veel blessures heeft het team nog niet kunnen laten zien dat ze wel in deze poule thuis horen.Zaterdag 21 mei was het team weer bijna compleet, op één blessure na. Er werd thuis tegen … Lees meer »