JUNI BEWEEGT : 6 Juni grootse opening in de Willisstee.


Geplaatst op: 23 mei 2011

Op 6 juni starten om 10.00 uur de eerste activiteiten van Spel en Sport in de actie JUNI BEWEEGT en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Er wordt een grote gezamenlijke warming up gegeven, waarbij de wethouder van sport Mevr. Ingrid Lambregts de officiële opening voor haar rekening zal nemen. De Rabo Bank zorgt voor een leuke attentie voor de deelnemers.

Op dat tijdstip starten in de Willisstee te Wilnis, drie verschillende activiteiten van Spel en Sport. In de sporthal Spel en Sport circuit, in de culturele zaal Swing en Sport en buiten gaat Sportief wandelen van start.

Voor elk wat wils, maar wat houden deze activiteiten nou precies in?
Bij het Spel en Sport circuit worden verschillende sporten aangeboden, zoals o.a. volleybal, badminton en tafeltennis. Men kan zelf kiezen waaraan men meedoet en op gezette tijden wordt er gewisseld. Bij Swing en Sport gaat het er heel anders aan toe, daar wordt bewogen op muziek uit de jaren 60,70,80 maar ook latin en rock en roll komen aan bod. Het accent ligt hier niet op hoe goed men kan dansen, maar lekker bewegen op leuke muziek. Sportief wandelen is een wandeltraining, er wordt o.a. gewerkt aan techniek en conditie, lekker buiten in de frisse lucht.

En dat is dan alleen nog maar de maandagochtend. Spel en Sport biedt ook andere activiteiten aan. De Sportief Extra les is bedoeld voor mensen die het iets rustiger aan willen doen en Super Sportief voor mensen die juist nog lekker fit zijn en wel van aanpakken houden. Of wat dacht u van oefeningen in het warme water van het Veenweidebad tijdens Watergymnastiek. Houdt u meer van een dansje, dan start er op maandag middag Line-dance voor beginners. En op woensdagmiddag zetten we de badminton velden op in de Willisstee. Het gehele programma vindt u op www.spelensport55plus.nl onder de nieuwsrubriek of bel 06 14807130.

Allemaal leuke activiteiten, waaruit het nog moeilijk kiezen zal worden...

En dat is nou precies de opzet van Juni Beweegt. Men kan eens wat sporten uitproberen voor een kleine bijdrage per keer. De hele maand juni valt er iedere dag wel iets uit te proberen bij de vele sportaanbieders in de Ronde Venen. Wandelen, fietsen, zwemmen , allerlei sporten, maar ook meditatie en weerbaarheid. Te veel om op te noemen. In diverse publicaties is het hele programma gepresenteerd. Zie ook de website www.sportinderondevenen.nl .
Het is niet altijd leuk om in je eentje aan iets nieuws te beginnen. Je moet ergens alleen op afstappen en dat is niet gezellig. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om een beweegmaatje te scoren. Geef op (via het aanmeldformulier van Juni beweegt of website) wat uw interesses zijn en er is vast wel iemand die ook graag samen op stap wil om ergens een les te volgen.

Gemeente De Ronde Venen doet er alles aan om de inwoners in beweging te krijgen of te houden. Spel en Sport hoopt in ieder geval op een grote opkomst bij de "openingsceremonie" op 6 juni.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

JUNI BEWEEGT : 6 Juni grootse opening in de Willisstee.

Op 6 juni starten om 10.00 uur de eerste activiteiten van Spel en Sport in de actie JUNI BEWEEGT en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan. Er wordt een grote gezamenlijke warming up gegeven, waarbij de wethouder van sport Mevr. Ingrid Lambregts de officiële opening voor haar rekening zal nemen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: