001 - Tuimarkt

Kinderen exposeren kunst rondom de rivier het Gein in Abcoude


Geplaatst op: 18 mei 2011

Abcoude - Tijdens de ‘Geindag’ op zaterdag 28 mei presenteren kinderen van verschillende basisscholen uit Abcoude en Amsterdam Zuidoost hun kunstwerken rondom de rivier Het Gein. Voorafgaand laten zij zich gedurende drie weken inspireren door de rijke geschiedenis van het cultureel erfgoed, de prachtige natuur en de rivier. Samen met 13 professionele kunstenaars uit verschillende disciplines werken zij aan de meest waanzinnige kunstwerken op boeren locaties in dit gebied.

Tijdens de Geindag zal tussen 12.00 uur en 16.00 uur een grote expositie plaatsvinden langs de rivier en op een aantal boerderijen. De opening is om 12.00 uur bij Anna Haen: Gein zuid 23a in Abcoude.

Vanaf deze locatie rijdt er geregeld een huifkar om de bezoekers langs de verschillende locaties te brengen. De route kan ook goed per fiets of benenwagen afgelegd worden. Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen kijken! Meer informatie over de route en het programma is te vinden bij het vertrekpunt Anna Haen, Gein zuid 23a in Abcoude.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kinderen exposeren kunst rondom de rivier het Gein in Abcoude

Abcoude - Tijdens de ‘Geindag’ op zaterdag 28 mei presenteren kinderen van verschillende basisscholen uit Abcoude en Amsterdam Zuidoost hun kunstwerken rondom de rivier Het Gein. Voorafgaand laten zij zich gedurende drie weken inspireren door de rijke geschiedenis van het cultureel erfgoed, de prachtige natuur en de rivier. Samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: