001 -Family

Vrijwilligersdag Rode Kruis groot succes


Geplaatst op: 18 mei 2011

Afgelopen zaterdag 14 mei waren de vrijwilligers van Het Nederlandse Rode Kruis, district Stichts Weidegebied, in groten getale aanwezig op hun vrijwilligersdag.
Met het organiseren van deze dag (één keer per twee jaar) wil het districtsbestuur zijn waardering uitspreken voor het vele werk dat de vrijwilligers doen.

Dit jaar werd de vrijwilligersdag gehouden in het Veenlanden College in Mijdrecht. Na ontvangst met koffie en gebak konden er diverse workshops worden gevolgd. Met groot enthousiasme werd er bonbons gemaakt en werden er bloemstukjes in elkaar gezet. Anderen dansten zich in het zweet bij de workshop Line Dance of kregen tijdens een wandeling tips hoe je net een betere foto kan maken. Een karikaturist maakte tekeningen van vrijwilligers en gaf een workshop Karikatuurtekenen. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrijwilligersdag Rode Kruis groot succes

Afgelopen zaterdag 14 mei waren de vrijwilligers van Het Nederlandse Rode Kruis, district Stichts Weidegebied, in groten getale aanwezig op hun vrijwilligersdag. Met het organiseren van deze dag (één keer per twee jaar) wil het districtsbestuur zijn waardering uitspreken voor het vele werk dat de vrijwilligers doen. Dit jaar werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: