001 -Family

Beuving Sport weer in de prijzen


Geplaatst op: 17 mei 2011

Zondag 15 mei j.l werd er in Etten-Leur The JB Cup en Walter's Benelux Cup gehouden.

Deze georganiseerd door Marcel Honingh en Walter v.d Branden van de NBPF

Het was een beginners ( C ) en een gevorderd ( A ) wedstrijd met maar liefst 67 deelnemers! Dit is een geweldige opkomst
Van Beuving Sport deed Valery Coutinho en Jeroen van Geem mee.
Jolanda Beuving (Bondscoach dames en bestuurslid EBPF woman comité) begeleidde Sandra, Imro, Edith, Monika, Claudine, Rene, Joey en Ineke ook voor deze wedstrijd.

Het was een ware strijd, alle atleten waren gewaagd aan elkaar!
Sportiviteit en gezelligheid stonden voorop! Valery behaalde in de Fitness Aerobics (dit is met een routine waar je spagaat, split, high kicks, balans, en kracht moet laten zien in 1 minuut) een 1e plaats!
Jeroen van Geem behaalde een 3e plaats in de Classic BB (Dit gaat om je lengte en gewicht, je mag maximaal +5 kilo bij je lengte optellen zodat de kansen eerlijk zijn) Sandra 2e, Monika 3e, Edith 4e, Ineke 1e, Joey 2e in de Bikini klasse, Claudine 1e in de Body Fitness, Imro 3e in de Classic BB en Rene een 3e plaats in de tot 90 kg.

Op naar de EK in Hongarije waar 5 atleten ons land vertegenwoordigen bij de EBPF in het weekend van 10 juni 2011 (pinksterweekend)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beuving Sport weer in de prijzen

Zondag 15 mei j.l werd er in Etten-Leur The JB Cup en Walter's Benelux Cup gehouden.Deze georganiseerd door Marcel Honingh en Walter v.d Branden van de NBPFHet was een beginners ( C ) en een gevorderd ( A ) wedstrijd met maar liefst 67 deelnemers! Dit is een geweldige opkomstVan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: