CH Abcoude 2011: dit jaar op een nieuwe locatie


Geplaatst op: 17 mei 2011

Op Hemelvaartsdag 2 juni en zaterdag 4 juni organiseren de Slotruiters zoals elk jaar een pony- en paardenconcours. Ook dit jaar staan deze dagen weer bol van de activiteiten. Nieuw dit jaar is echter de locatie, de vertrouwde terreinen aan de Piet van Wijngaerdtlaan in Abcoude kunnen we helaas niet meer gebruiken. Gelukkig mogen we de weilanden gelegen aan de Lange Coupure in Abcoude, eigendom van Nico Zagt, gebruiken. Daardoor kan de lange traditie van het CH Abcoude(dit jaar alweer voor de 37e keer) in ere worden gehouden. Voor bezoekers uit Abcoude is het natuurlijk wel wat verder weg, maar er is genoeg te beleven voor jong en oud. Wel adviseren we om met de fiets te komen, want de parkeerruimte is beperkt. Of pak de bus, lijn 120 stopt voor de ingang van het wedstrijdterrein!

Op 2 juni is het de beurt aan de pony's, zij starten vanaf 08.30 uur in de dressuur en het springen. 's Middags rijden de Bixie ruitertjes. De Bixie rubrieken(dressuur en springen) zijn speciaal bedoeld voor beginnende en onervaren ruitertjes, waarbij het plezier in ponyrijden centraal staat. Daarnaast zullen ook dit jaar opnieuw de tuigpaarden acte de presence geven. In zes verschillende rubrieken, verspreid over de dag, zullen deze prachtige aanspanningen in de ring verschijnen.
Voor de kinderen is er, dit jaar op beide dagen, een prachtig springkussen. Hoofdsponsor Rabobank Amstel en Vecht is op beide dagen aanwezig met een aantal attracties voor de jeugd.

Op zaterdag 4 juni zijn de paarden aan de beurt. Er wordt gestart in de dressuur en het springen. Liefhebbers van de dressuur komen ‘s middags vanaf 14.00 uur aan bod bij de Kür op muziek voor Z1 en Z2 ruiters, die dit jaar in de hoofdring zal worden verreden.

Op beide dagen zijn er mooie extra prijzen beschikbaar gesteld door onze hoofdsponsor Rabobank Amstel en Vecht. Voor de ruiters zijn er prijzen in het kader van de Rabo Talenten stimulering en diverse mooie extra prijzen. Natuurlijk bent u van harte welkom in de grote tent voor een hapje of een drankje op onze nieuwe locatie aan de Lange Coupure in Abcoude. Donderdag verschijnen om 08.30 uur de eerst ruiters in de ring, zaterdag starten we om 09.30 uur. De toegang is op beide dagen, zoals ieder jaar, gratis. Voor meer informatie en starttijden kunt u kijken op www.slotruiters.nl of bel met Jos Pronk op 0294-284262.

Onderschrift foto: Slotruiter Marina Benacchio in actie tijdens CH Abcoude 2010.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CH Abcoude 2011: dit jaar op een nieuwe locatie

Op Hemelvaartsdag 2 juni en zaterdag 4 juni organiseren de Slotruiters zoals elk jaar een pony- en paardenconcours. Ook dit jaar staan deze dagen weer bol van de activiteiten. Nieuw dit jaar is echter de locatie, de vertrouwde terreinen aan de Piet van Wijngaerdtlaan in Abcoude kunnen we helaas niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: