001 -Family

Zeilles voor volwassenen bij de WVA


Geplaatst op: 17 mei 2011

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude organiseert ook dit jaar weer de zeillessen voor volwassenen. Zowel beginners als gevorderden worden onder leiding van ervaren trainers bekend gemaakt met zeilen en de mogelijkheden ervan. De trainingen vinden plaats op woensdagavond 1 juni en de donderdagavonden 9, 16 en 23 juni vanaf het Clubschip aan Zandeiland 4 in Vinkeveen.

Wie kunnen meedoen
Iedereen die wil leren zeilen kan bij de WVA op een gezellige en laagdrempelige manier kennismaken met de zeilsport. Ook voor meer ervaren zeilers is er ruimte: deze groep leert de mogelijkheden van de boten kennen en de techniek van het zeilen verbeteren. De trainers van de WVA zorgen voor professionele begeleiding. Er wordt gezeild met Polyvalken die elk worden bemand met een team van vier personen en een trainer. Gezelligheid en het samen het water op staan hierbij voorop!

Wanneer wordt er gezeild
De trainingen beginnen op woensdag 1 juni om 18.30 uur met ontvangst en uitleg. Om 19.00 uur gaan de deelnemers het water op. Daarna zijn nog drie donderdagavonden ingepland voor de lessen. De laatste avond wordt uiteraard afgesloten met een officiële wedstrijd om het geleerde in praktijk te brengen. Het is mogelijk om als team van maximaal vier personen in te schrijven voor een boot, maar individuele inschrijving is uiteraard ook mogelijk. Uit deze losse inschrijvingen worden door de trainers groepjes van maximaal vier personen samengesteld die een boot zullen bemannen. Voor degenen die rechtstreeks van het werk komen is een eenvoudige maaltijd op voorinschrijving beschikbaar.

Deelname en kosten
Kosten van deelname aan de trainingen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers per boot. Een precieze opgave is te verkrijgen via het aanvraagformulier. Voor geïnteresseerden die geen lid zijn bij de WVA is een gereduceerd lidmaatschapstarief van € 25,00 mogelijk. Bij voldoende belangstelling kan ingeschreven worden op een eenvoudige maaltijd voor aanvang van de les. Opgeven voor de cursus kan tot 29 mei. Meer informatie en aanmelden kan via de website www.wvavinkeveen.nl.

Over de WVA
De WVA is een vereniging met een grote regionale betekenis. Naast jeugdleden uit het gebied van Amsterdam tot Zeist en Nieuwegein heeft de vereniging een groot aantal lokale leden die gebruik maken van de faciliteiten op Zandeiland 4. De vereniging heeft verschillende trainingsgroepen variërend van beginners tot landelijk hoog geklasseerde wedstrijdzeilers bij de jeugd. Ook is er een jaarlijks terugkerende zeilcursus voor volwassenen die in de zomermaanden de fijne kneepjes van het zeilen in de vingers willen krijgen en worden er onderlinge wedstrijden gezeild.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zeilles voor volwassenen bij de WVA

De Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude organiseert ook dit jaar weer de zeillessen voor volwassenen. Zowel beginners als gevorderden worden onder leiding van ervaren trainers bekend gemaakt met zeilen en de mogelijkheden ervan. De trainingen vinden plaats op woensdagavond 1 juni en de donderdagavonden 9, 16 en 23 juni vanaf het Clubschip … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: