001 - Homan Zonnepanelen

Aalsmeer heeft sinds 10 mei een eigen toeristische plattegrond


Geplaatst op: 17 mei 2011

Tijdens de opening van het VVV Agentschap op 10 mei overhandigde wethouder Van der Hoeven de nieuwe toeristische plattegrond aan Constantijn Hoffscholte van Boekhuis Aalsmeer. Van der Hoeven: "De gemeente Aalsmeer heeft met samen met lokale ondernemers hard gewerkt om een toeristische plattegrond vol met interessante informatie te realiseren. Nu is het belangrijk dat de plattegrond verspreid wordt. Zeker is dat het nieuwe VVV agentschap daar een belangrijke rol in gaat spelen."

Visitekaartje
De toeristische plattegrond is een prima visitekaartje van Aalsmeer. Om mensen op een goede manier te ontvangen binnen de gemeente, is het goed om ze welkom te heten met informatie en ze tegelijk de weg te wijzen. Daarom bevat de kaart toeristische wetenswaardigheden en een uitgebreide kaart met legenda. Miranda van Oostrom van Multi Marketeers, die in opdracht van de gemeente projectleider is van de campagne Beleef Aalsmeer én van de toeristische plattegrond: "Op de plattegrond staat beknopt beschreven wat er te doen is in Aalsmeer. Dat bleek veel te zijn. Ook tot nu toe minder bekende mogelijkheden staan er op vermeld. Wist u bijvoorbeeld dat er een huiskamermuseum is in Aalsmeer of dat het mogelijk is om te overnachten in een trekkershut?"

Werkgroep promotie
De werkgroep promotie, bestaande uit vertegenwoordigers vanuit Ondernemersvereniging Aalsmeer, Stichting Aalsmeer Westeinder Promotie, de winkeliers, de horeca, FloraHolland en gemeente Aalsmeer heeft het proces rond de plattegrond begeleid. Van der Hoeven: "Wij willen Aalsmeer op de kaart zetten als een interessante gemeente voor toeristen en recreanten. Het mooie is dat de toeristische plattegrond tot stand gekomen is door gezamenlijk initiatief van bedrijven en gemeente. Zo wordt de plattegrond breed gedragen en is iedereen bereid de plattegrond actief te verspreiden. Ik vind dit een mooie vorm van promotie voor Aalsmeer".

Beleef Aalsmeer
De plattegrond is uitgebracht onder de noemer Beleef Aalsmeer. Onder deze noemer is ook de website www.beleefaalsmeer.nl actief, verschijnen er stukjes over ondernemers in de Nieuwe Meerbode en worden er nieuwsbrieven verspreid onder mensen die zich hiervoor hebben aangemeld. U kunt zich op de website aanmelden voor de nieuwsbrief, waarmee u goed op de hoogte bent van evenementen en activiteiten in Aalsmeer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer heeft sinds 10 mei een eigen toeristische plattegrond

Tijdens de opening van het VVV Agentschap op 10 mei overhandigde wethouder Van der Hoeven de nieuwe toeristische plattegrond aan Constantijn Hoffscholte van Boekhuis Aalsmeer. Van der Hoeven: "De gemeente Aalsmeer heeft met samen met lokale ondernemers hard gewerkt om een toeristische plattegrond vol met interessante informatie te realiseren. Nu … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: