001 - Escaperoom aglemeen

De Kweektuin en Maatje voor Twee organiseren op woensdag 25 mei een maatjesdag


Geplaatst op: 17 mei 2011

Om het succes van de maatjesdagen van afgelopen jaar bij de brandweerkazerne en het gemeentehuis te evenaren, organiseert Maatje voor Twee in samenwerking met De Kweektuin haar derde zogenaamde ‘maatjesdag' op woensdag 25 mei. Deze dag houdt in dat alle maatjeskoppels en alle ingeschreven vrijwilligers en hulpvragers van Maatje voor Twee zijn uitgenodigd bij De Kweektuin in Mijdrecht. De Kweektuin is een biologische groentetuinderij waar zelfstandig wonende kwetsbare burgers een zinvolle dagbesteding kunnen krijgen.

Kweker Wim Koolhaas van De Kweektuin en coördinator Carolien Harbers van Maatje voor Twee zullen de aanwezigen die ochtend welkom heten. Daarna volgt er een rondleiding door medewerkers van De Kweektuin door de kas en wordt er onder leiding van Simone Reijm, bekend van koken met Simone, gezamenlijk een biologische lunch gemaakt. Ook zal wethouder Kees Schouten voor de lunch alle aanwezigen toespreken.

Spreekt zo`n maatjesdag u aan en lijkt het u leuk om een maatje te hebben of wilt u graag maatje voor iemand zijn? Neem dan contact op met coördinator Carolien Harbers van Maatje voor Twee. Email: c.harbers@stichtingdebaat.nl of telefoonnummer: 0297-230280.
Wilt u meer informatie over De Kweektuin in Mijdrecht, neemt u dan contact op met kweker Wim Koolhaas wkoolhaas@dekweektuin.nl of telefoonnummer: 06-53140642.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kweektuin en Maatje voor Twee organiseren op woensdag 25 mei een maatjesdag

Om het succes van de maatjesdagen van afgelopen jaar bij de brandweerkazerne en het gemeentehuis te evenaren, organiseert Maatje voor Twee in samenwerking met De Kweektuin haar derde zogenaamde ‘maatjesdag' op woensdag 25 mei. Deze dag houdt in dat alle maatjeskoppels en alle ingeschreven vrijwilligers en hulpvragers van Maatje voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: