De Baat (2e)

Autoinbraken in Mijdrecht, getuigen gezocht


Geplaatst op: 16 mei 2011

Mijdrecht - De politie zoekt getuigen van een serie autoinbraken die zijn gepleegd in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 mei in de wijk Hofland-noord. Afgelopen dagen heeft de politie elf aangiftes binnengekregen van autoinbraken waarbij in alle gevallen de airbags zijn weggenomen. Heeft u informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek naar de autokraker(s), belt u dan naar het politiewijkteam De Ronde Venen, via 0900-8844. Heeft u informatie over de daders, maar wilt u liever anoniem blijven, belt u dan naar Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

1-1-2 bellen
Bent u getuige van een strafbaar feit, dan kunt u hiervoor 1-1-2 bellen. Bijvoorbeeld als u ziet dat er bij uw buren wordt ingebroken, er een bushokje wordt vernield of als er een vechtpartij plaatsvindt. Maar ook voor verdachte situaties moet u het alarmnummer bellen. Alles dat afwijkt van een normale situatie, is een verdachte situatie. Een onbekend persoon in de brandgang die geen verklaring kan geven waarom hij of zij daar is of iemand die in het donker aan een auto sleutelt, zijn voorbeelden van een verdachte situaties. Wanneer u 112 belt, is de politie in de meeste gevallen binnen 10-minuten ter plaatse en vergroot u hiermee de kans dat een dader (direct) kan worden aangehouden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autoinbraken in Mijdrecht, getuigen gezocht

Mijdrecht - De politie zoekt getuigen van een serie autoinbraken die zijn gepleegd in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 mei in de wijk Hofland-noord. Afgelopen dagen heeft de politie elf aangiftes binnengekregen van autoinbraken waarbij in alle gevallen de airbags zijn weggenomen. Heeft u informatie die de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: