Vinkefest 2023

Wethouder Lambregts en directeur Burgers flyeren op tuinmarkt


Geplaatst op: 16 mei 2011

Wethouder Ingrid Lambregts en directeur Tom Burgers van Westhoek Wonen hebben zaterdag tijdens de Tuinmarkt in Mijdrecht flyers uitgedeeld om inwoners nog eens extra te attenderen op het woonwensenonderzoek dat is gestart en hen op te roepen hieraan deel te nemen. Op initiatief van de gemeente en Westhoek Wonen is een grootschalig onderzoek van start gegaan om een goed beeld te krijgen van wat inwoners wensen op het gebied van wonen. De vragen in de enquête gaan zowel over de huidige woning en woonomgeving, als over toekomstige woonplannen en woonwensen.

De antwoorden op deze vragen hebben de gemeente en Westhoek Wonen nodig om hun woonbeleid zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van hun inwoners en huurders en daarmee te blijven zorgen voor een prettige woon- en leefomgeving. Inwoners van 18 jaar en ouder kunnen de enquête tot 3 juni invullen. De enquête is te vinden via de gemeentelijke website www.derondevenen.nl en dan klikken op de button ‘woonwensenonderzoek'. Als mensen liever een papieren versie ontvangen, dan kunnen zij contact opnemen met de gemeente De Ronde Venen, telefoon (0297) 29 16 16 of Westhoek Wonen, via telefoon (0297) 23 23 23. Zij ontvangen dan een papieren enquête thuis die ze retour kunnen sturen.

Door mee te doen maken deelnemers kans op een mooie prijs, zoals een ipod of een HEMA cadeaubon ter waarde van 150 euro. De resultaten van het onderzoek zijn rond de zomer bekend en een samenvatting wordt op de gemeentelijke informatiepagina in het Witte Weekblad gepubliceerd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wethouder Lambregts en directeur Burgers flyeren op tuinmarkt

Wethouder Ingrid Lambregts en directeur Tom Burgers van Westhoek Wonen hebben zaterdag tijdens de Tuinmarkt in Mijdrecht flyers uitgedeeld om inwoners nog eens extra te attenderen op het woonwensenonderzoek dat is gestart en hen op te roepen hieraan deel te nemen. Op initiatief van de gemeente en Westhoek Wonen is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: