De Kwakel en Uithoorn in actie voor Myrna


Geplaatst op: 16 mei 2011

In De Kwakel en Uithoorn wordt hard gewerkt aan ‘Actie Myrna'. Corry Bakker, eigenaresse van Knipp-Inn zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar Ewing Sarcoma, de zeldzame vorm van botkanker waar de van oorsprong Uithoornse Myrna Brussel al bijna twee jaar tegen strijdt.

Dat er zo weinig onderzoek wordt gedaan naar Ewing Sarcoma, frustreert de 24-jarige Myrna. Zij strijdt zo hard tegen de ziekte, maar wordt behandeld met een protocol uit 1999. Corry Bakker is nu samen met Liliane Goossens en Romy Brussel ook aan het strijden, en wel om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Vorig jaar resulteerde dat al in een bedrag van tienduizend euro, dat zij ophaalde door samen met een team glittertattoo's te zetten op het Kwakelse Polderfeest en door het lopen van de Dam tot Damloop.

Myrna, die haar strijd beschrijft op www.myrnabrussel.nl, is zelf alleen nog te redden door een wonder, maar wil wel graag iets doen voor de andere kinderen en jonge mensen die worden getroffen door de ziekte. Daarom reikt zij 29 mei de cheque uit aan hoogleraar medische oncologie Winette van der Graaf van Stichting AYA.

Corry Bakker, Liliane Goossens van stichting Lopen voor het Leven en Romy Brussel - de moeder van Myrna - zijn nu dag en nacht bezig om Myrna te verrassen met een nog hoger bedrag.

Iedereen - particulieren en bedrijven - kunnen nog tot 27 mei een donatie doen op 526575077 tnv Radboud Stichting AYA, onder vermelding van ‘Actie Myrna'. Bedrijven die meer dan honderd euro doneren, maken kans op een reclamebord langs het veld van Qui Vive of een dag gratis sporten voor het hele bedrijf bij Amstelhof. Meer informatie over de actie is te verkrijgen bij Corry Bakker, knipp-inn@hotmail.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kwakel en Uithoorn in actie voor Myrna

In De Kwakel en Uithoorn wordt hard gewerkt aan ‘Actie Myrna'. Corry Bakker, eigenaresse van Knipp-Inn zet zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar Ewing Sarcoma, de zeldzame vorm van botkanker waar de van oorsprong Uithoornse Myrna Brussel al bijna twee jaar tegen strijdt. Dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: