Veel bezoekers voor Wilnisser Veenmolen


Geplaatst op: 16 mei 2011

Nationale molendag op zaterdag 14 mei was een zonnige en winderige dag. Goed draaiweer voor de Wilnisser Veenmolen, die voor deze gelegenheid in feesttooi was gestoken, met veel vlaggetjes. Voor fietsers was de wind een beetje een belemmering, maar toch kwamen er zo'n 120 bezoekers naar de molen. De hele dag door waren er rondleidingen, en de bezoekers werden getrakteerd op thee en koffie met daarbij kruidkoek en kniepertjes, een dunne knapperige wafel, gemaakt van meel dat in de molen gemalen is. Voor kinderen was er limonade met pannekoeken. Die mochten ook nog een kleurplaat en materiaal voor een molenkijkdoos meenemen! Al met al was het een feestelijke dag.

Bezoekers hoeven niet tot volgend jaar te wachten om de molen te zien, hij is elke zaterdag geopend van tien tot vier, voor een bezichtiging of de verkoop van meel en streekproducten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel bezoekers voor Wilnisser Veenmolen

Nationale molendag op zaterdag 14 mei was een zonnige en winderige dag. Goed draaiweer voor de Wilnisser Veenmolen, die voor deze gelegenheid in feesttooi was gestoken, met veel vlaggetjes. Voor fietsers was de wind een beetje een belemmering, maar toch kwamen er zo'n 120 bezoekers naar de molen. De hele … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: