Hertha maakt zich op voor de nacompetitie


Geplaatst op: 16 mei 2011

Hertha heeft vorige week de competitie afgesloten met een 4-3 nederlaag bij Zuid-Oost United. De Vinkeveners waren voor de wedstrijd al zeker van de nacompetitie en sluiten het seizoen af als derde. In de nacompetitie om promotie naar de derde klasse is Hertha ingedeeld in een poule met zes ploegen. Dit betekent dat de Herthanen aanstaande zaterdag al in actie komen, waarbij het op bezoek gaat bij UNO in Hoofddorp. UNO eindigde als derde in de competitie en plaatste zich via de periodetitel van kampioen Koninklijke HFC voor de nacompetitie. Vervolgens speelt Hertha twee thuiswedstrijden, zaterdag 28 mei komt HMS uit Utrecht op bezoek en donderdag 2 juni is Cobu Boys de tegenstander.

Zaterdag 4 juni speelt Hertha de uitwedstrijd tegen DEV in Doorn en het sluit de nacompetitie af op zaterdag 11 juni tegen derdeklasser SVM Boys. In de komende weken zal duidelijk worden of Hertha promotie naar de derde klasse kan afdwingen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hertha maakt zich op voor de nacompetitie

Hertha heeft vorige week de competitie afgesloten met een 4-3 nederlaag bij Zuid-Oost United. De Vinkeveners waren voor de wedstrijd al zeker van de nacompetitie en sluiten het seizoen af als derde. In de nacompetitie om promotie naar de derde klasse is Hertha ingedeeld in een poule met zes ploegen. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: