001 -Family

Donateursconcert: Viribus Unitis’s got talent


Geplaatst op: 16 mei 2011

Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis geeft op 28 mei a.s. haar jaarlijkse donateurs concert. Voor de pauze biedt Viribus Unitis een programma vol originele fanfare muziek. Centraal staat het muziekstuk Fleodrodum van de nederlandse componist Eric Swiggers. Dit stuk werd afgelopen april gekozen als verplicht werk voor de Nederlandse fanfare kampioenschappen . Nu zal Viribus het stuk voor het eerst ten gehore brengen. Naast het fanfare orkest zal ook het jeugd orkest en de slagwerk groep laten horen wat zij hebben geleerd het afgelopen jaar.

Na pauze is er voor het thema "Viribus got talent" gekozen. U kunt genieten van diverse solistische optredens, zowel van individuele muzikanten als complete instrumentsecties. Om u een idee tegen: De trompet sectie brengt haar eigen versie van het bekende Bugler's holiday en de slagwerk sectie is een grote uitdaging aangegaan door de soleren met maarliefst 3 drumstellen in het swingende Tribute to Gerswin. Komt u naar ons luisteren? Het concert wordt gehouden in de Culturele zaal van Dorpshuis de Willisstee aan de Pieter Joostenlaan te Wilnis en begint om 20:00u. De toegang is gratis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Donateursconcert: Viribus Unitis’s got talent

Muziekvereniging Viribus Unitis uit Wilnis geeft op 28 mei a.s. haar jaarlijkse donateurs concert. Voor de pauze biedt Viribus Unitis een programma vol originele fanfare muziek. Centraal staat het muziekstuk Fleodrodum van de nederlandse componist Eric Swiggers. Dit stuk werd afgelopen april gekozen als verplicht werk voor de Nederlandse fanfare … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: