001 -Family

Onderlinge wedstrijd GVM’79 Acrogym


Geplaatst op: 16 mei 2011

Afgelopen zondag organiseerde de Acrogym-afdeling van GVM'79 haar onderlinge wedstrijd. Deze wedstrijd werd voor de verandering niet in de Ronde Venen gehouden, maar in Wormer. Hier was voor gekozen, omdat de vereniging GV Kwiek (uit Wormer) de beschikking heeft over een verende vloer.

Door de onderlinge wedstrijd samen met Kwiek te organiseren konden de gymnasten van GVM'79 een extra keer gebruik maken van een verende vloer. Daarnaast viel deze wedstrijd vóór de landelijke halve finales en laatste plaatsingswedstrijd. Een mooi moment om je oefening nog eens zonder druk uit te kunnen voeren. De wedstrijd zelf verliep prima en er werden mooie elementen uitgevoerd. Acrogym is een mooie sport om naar de kijken en het publiek was dan ook erg enthousiast en klapte uitbundig. Ook werden er veel foto en filmopnamen gemaakt. Omdat het een onderlinge wedstrijd was, was er voor gekozen om veel verschillende categorieën te creëren. Zo waren er veel medailles te verdelen en ging uiteindelijk iedereen met een mooie plak naar huis. Voor een aantal gymnasten was het eerst dat ze een oefening op een wedstrijd lieten zien. Het was voor hen dan ook erg spannend. Fleur, Lucia en Jill lieten een prima oefening zien, met goed uitgevoerde elementen. Hier en daar gingen ze een beetje snel op de muziek, waardoor ze af en toe even moesten wachten. Rink en Jade hadden in een paar weken een oefening erin gestampt. Zij lieten zien dat we de komende jaren nog veel van hen gaan horen. De volgende teams kregen een gouden medaille: Imara en Demy (A-niv), Joella, Annemaaike en Priscilla (B-niv), Sanne en Vera (C-niv), Ulijn, Florine en Fleur (C-niv) Emma en Chanel (D-niv), Pibbe en Kim (E-niv), Mart en Stephan (E-niv), Jade en Rink (E-niv). De tweede plek was er voor: Frederike en Lorena (A-niv), Sabine, Tessa en Dana (C-niv). Brons was er voorhet team van Jill, Lucia en Fleur (E-niv).

De komende weken zullen de teams van GVM'79 acrogym nog wedstrijden hebben en zich zo mogelijk nog voor de Nederlandse Kampioenschappen plaatsen. Natuurlijk wordt u hier in de lokale media van op de hoogte gehouden. Mocht u ook eens van acrogym willen genieten, kom dan aankomende donderdag 19 mei van 16:30 - 17:00 naar gymzaal de Brug, alwaar we een kleine uitvoering zullen geven. Ook zijn we opzoek naar nieuwe acrobaten die onze afdelingen willen komen versterken. Hiervoor kun je ook in onze lessen komen kijken. Voor informatie over de lestijden kijk op onze website (www.gvm79.nl).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderlinge wedstrijd GVM’79 Acrogym

Afgelopen zondag organiseerde de Acrogym-afdeling van GVM'79 haar onderlinge wedstrijd. Deze wedstrijd werd voor de verandering niet in de Ronde Venen gehouden, maar in Wormer. Hier was voor gekozen, omdat de vereniging GV Kwiek (uit Wormer) de beschikking heeft over een verende vloer. Door de onderlinge wedstrijd samen met Kwiek … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: