Samen sporten? Scoor een beweegmaatje


Geplaatst op: 16 mei 2011

Veel mensen willen wel beginnen met sporten of bewegen, maar vinden de stap te groot. Een beweegmaatje kan dan helpen. Samen sporten stimuleert niet alleen om vaker te bewegen, het is ook nog eens veel leuker en gezelliger. Mensen die een beweegmaatje willen, kunnen zich opgeven via www.sportinderondevenen.nl. Samen met een beweegmaatje kunnen mensen bijvoorbeeld meedoen aan Juni Beweegt. Door aan te geven welke sporten zij willen doen, worden ze gekoppeld aan een beweegmaatje in de buurt.

Match
Na de aanmelding neemt Carolien Harbers van Stichting De Baat contact op om de verdere wensen en mogelijkheden te bespreken. Als er een match is, wordt eerst kennisgemaakt en besproken aan welke beweegactiviteiten ze mee willen doen.

Meer informatie
Voor meer informatie over beweegmaatjes kan contact worden opgenomen met sportconsulent Erik Leus van Sport in De Ronde Venen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-43093929 en e-mailadres info@sportinderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Samen sporten? Scoor een beweegmaatje

Veel mensen willen wel beginnen met sporten of bewegen, maar vinden de stap te groot. Een beweegmaatje kan dan helpen. Samen sporten stimuleert niet alleen om vaker te bewegen, het is ook nog eens veel leuker en gezelliger. Mensen die een beweegmaatje willen, kunnen zich opgeven via www.sportinderondevenen.nl. Samen met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: