Atlantis 2 verliest kostbare punten

Geplaatst op: 16 mei 2011

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 thuis tegen DKV 2 uit IJmuiden. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Atlantis onderaan en DKV met twee punten meer één plaats hoger. Voor beide ploegen was dit dus een wedstrijd om te winnen. Voor Atlantis 2 was het zaak punten te pakken om van de degradatie positie af te komen.

Atlantis 2 begon in de gebruikelijke opstelling, met de wijziging dat Alex van Senten op de plek speelde van de geblesseerde Peter van der Wel. Ondanks dat het team voor de wedstrijd klaargestoomd en op scherp werd gesteld door coach Petra Taal, was DKV 2 het team met het initiatief. DKV liep snel uit naar een 5-0 voorsprong en Atlantis 2 liet zich overbluffen in deze fase.

Maar Atlantis rechtte de rug en scoorde eindelijk hun eerste goal. Beide ploegen scoorde nog een keer waardoor Atlantis 2 met een 6-2 achterstand de rust in ging. De teleurstelling en boosheid was aanwezig bij de Mijdrechtse formatie. Petra Taal gaf aan dat de wedstrijd nog niet gespeeld was en de ploeg moest blijven knokken. Atlantis 2 begon met goede moed aan de 2e helft, echter DKV 2 was niet van plan Atlantis hoop te geven. Zij scoorde snel twee keer. Het gat van zes punten was geslagen en helaas kon Atlantis 2 dit gat niet meer overbruggen in de 2e helft. Met een eindstand van 14-8 werd een pijnlijke nederlaag geleden door het door de Rabobank gesponsorde team. De teleurstelling was enorm na de wedstrijd. Eerder in de competitie was het al duidelijk dat dit een belangrijk duel was voor Atlantis 2 om degradatie te ontlopen, helaas werd deze kans niet gepakt. Maar degradatie kan nog worden afgewend! Komende zaterdag speelt de ploeg thuis tegen OVVO 4, die net als DKV 2 ook op twee punten meer stond dan Atlantis 2, en OVVO wist ook niet te winnen afgelopen zaterdag. Waardoor aanstaande zaterdag Atlantis 2 wederom een zeer belangrijk duel zal spelen om punten te pakken.

Atlantis 2 zal dan scherp moeten zijn en hard moeten knokken voor de punten.

Dus kom de ploeg komende zaterdag thuis aanmoedigen voor de broodnodige punten!

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 thuis tegen DKV 2 uit IJmuiden. Voorafgaand aan de wedstrijd stond Atlantis onderaan en DKV met twee punten meer één plaats hoger. Voor beide ploegen was dit dus een wedstrijd om te winnen. Voor Atlantis 2 was het zaak punten te … Lees meer »