VLC

Kampioenschap voor Atlantis F1


Geplaatst op: 16 mei 2011

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis F1 een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit F2 uit Amsterdam. Het hele voorjaarsseizoen loopt al op rolletjes voor het jonge team uit Mijdrecht en daarom zou deze wedstrijd het kampioenschap kunnen bezorgen. Daarvoor moest er gewonnen of gelijk gespeeld worden in deze wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie. Met de 5-0 overwinning tijdens de uitwedstrijd, had het team er alle vertrouwen in dat dat wel ging lukken.

Spanning
Atlantis begon de wedstrijd met Felicia van Rossum, Ruben Gortenmulder (spelend als dame), Levi van Walraven en Jeffrey Valentijn. Aan het begin van de wedstrijd was goed te merken dat de kinderen wisten dat er vandaag iets op het spel stond. Door spanning en zenuwen liet de F1 niet gelijk het spel zien wat ze in al die andere wedstrijden hadden laten zien. Er werd wat chaotisch gespeeld en er was iets teveel onnodig balverlies.

Doelpunten
Gelukkig wist het team zich snel te herpakken nadat het eerste doelpunt viel. Vanaf dat moment speelde Atlantis F1 weer met de kwaliteit die de coaches Iris Facee Schaeffer en Nancy Kroese altijd gezien hadden. Met goed en snel samenspel vielen de doelpunten als vanouds door de mand. Er werd gerust met een stand van 5-0 in het voordeel van Atlantis.

Lastigere tweede helft
In de tweede helft kwam Olav Kuppens in het veld voor Levi. Verder zou Jeffrey de tweede helft als dame spelen in plaats van Ruben. Tijdens het tweede deel van de wedstrijd kon Blauw Wit beter een vuist maken tegen het sterke spel van Atlantis. Doordat de Amsterdamse ploeg strakker verdedigde, werd het overspelen lastiger. Atlantis F1 vond echter geheel uit zichzelf het antwoord door meer met diepe ballen te spelen. Er werd nog tweemaal gescoord, waardoor de eindstand op 7-0 in het voordeel van de Mijdrechtse ploeg kwam te staan.

Kampioenen
Het kampioenschap was binnen en werd uitbundig gevierd door het team, de coaches en het massaal toegestroomde publiek. Op het dakterras werd de F1 gehuldigd met bloemen, chips, drinken en een mooie kampioensfoto. Helaas laten de medailles nog op zich wachten tot het einde van het seizoen, maar voor Atlantis F1 kan het seizoen niet meer stuk.

Volgende week speelt Atlantis F1 haar laatste wedstrijd van het seizoen. In Kockengen zal ESDO F3 haar opwachting maken. Atlantis hoopt dan het seizoen zonder puntsverlies af te sluiten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kampioenschap voor Atlantis F1

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis F1 een thuiswedstrijd tegen Blauw Wit F2 uit Amsterdam. Het hele voorjaarsseizoen loopt al op rolletjes voor het jonge team uit Mijdrecht en daarom zou deze wedstrijd het kampioenschap kunnen bezorgen. Daarvoor moest er gewonnen of gelijk gespeeld worden in deze wedstrijd tegen de nummer twee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: