Mixtoernooi bij De Vinken


Geplaatst op: 16 mei 2011

Op zaterdag 18 juni 2011 krijgt het korfbalseizoen bij de jubilerende Vinkeveense korfbalvereniging De Vinken haar sportieve en feestelijke afsluiting in de vorm van een minimaximixtoernooi.
In dit toernooi spelen mixteams van leden, jeugdleden, oud leden en niet leden een afwisselend speltoernooi. Naast de gebruikelijke korfbalwedstrijdjes is er ook een reeks van quiz- en behendigheidsspelen. Het toernooi kent een grootse barbecue als afsluiting.

Aanvangstijd
Het minimaximixtoernooi vindt 18 juni in de middag van 12.00-­16.00 uur plaats. Aansluitend is rond half zes de barbecue. Het is een toernooi waaraan iedereen kan meedoen, van groot tot klein, van jong tot oud. Teams kunnen bestaan uit ouders met kinderen, volwassenen, bedrijven, vrienden en vriendinnen, andere sportverenigingen, alles is mogelijk!
Al vele tientallen jaren is het mixtoernooi het moment voor Vinkenleden om hun niet korfballende vrienden en kennissen het geliefde spelletje mee te laten spelen. Voor velen een uitdaging, voor sommigen een hele belevenis. Voor iedereen een leuke happening.
De kosten voor de barbecue beperken zich tot tien euro per volwassene en vijf euro per kind. Inschrijfkosten voor de teams zijn niet verschuldigd.

Opgeven van teams kan door een e-­mail te sturen naar
minimaximix@hotmail.com of een opgavenformulier in te leveren bij Femke Kamminga, Snippenlaan 34 in Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mixtoernooi bij De Vinken

Op zaterdag 18 juni 2011 krijgt het korfbalseizoen bij de jubilerende Vinkeveense korfbalvereniging De Vinken haar sportieve en feestelijke afsluiting in de vorm van een minimaximixtoernooi.In dit toernooi spelen mixteams van leden, jeugdleden, oud leden en niet leden een afwisselend speltoernooi. Naast de gebruikelijke korfbalwedstrijdjes is er ook een reeks … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: