001 -Family

Kent u iemand die een lintje verdient?


Geplaatst op: 12 mei 2011

Kent u een inwoner van onze gemeente die zich vele jaren geheel belangeloos heeft ingezet voor de samenleving? Als waardering voor zijn of haar jarenlange inzet, kunt u diegene nu voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.


De behandeling van de aanvraag voor een Koninklijke Onderscheiding neemt veel tijd in beslag. Daarom is het belangrijk dat u het voortstel op tijd indient. Voor de ‘lintjesregen' van 2012 ontvangt de burgemeester graag de voorstellen vóór 1 juli 2011.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.lintjes.nl of naar ‘hoe kan ik iemand voordragen voor een lintje?'.

Uw aanmelding met motivatie kunt u voor 1 juli 2011 sturen naar mevrouw H.A. van Offerden, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Vergeet niet op de envelop vertrouwelijk te zetten. Als u vragen hebt, kunt u natuurlijk contact met haar contact opnemen via telefoonnummer 0297 29 17 10 of via de e-mail h.vanofferden@derondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kent u iemand die een lintje verdient?

Kent u een inwoner van onze gemeente die zich vele jaren geheel belangeloos heeft ingezet voor de samenleving? Als waardering voor zijn of haar jarenlange inzet, kunt u diegene nu voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding. De behandeling van de aanvraag voor een Koninklijke Onderscheiding neemt veel tijd in beslag. Daarom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: