Gratis informatieavond over borstkanker bij Inloophuis 't Anker


Geplaatst op: 12 mei 2011

Inloophuis 't Anker organiseert op dinsdagavond 24 mei a.s. een themabijeenkomst over borstkanker. De avond wordt gehouden in samenwerking met borstkanker-vereniging nederland, de patiëntenvereniging voor mensen die te maken hebben met borstkanker en erfelijk belasten, en vindt plaats in de kantine van SV Argon aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

Medewerksters/vrijwilligsters van deze patiëntenvereniging zullen voorlichting geven en vragen van aanwezigen beantwoorden. Tevens zal er een kleine demonstratie zijn van middelen die voor betrokkenen van belang kunnen zijn.

De thema-avond wordt gehouden in de kantine van sportvereniging ARGON aan de Hoofdweg. De inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. De toegang is gratis; allen die zich rechtstreeks of indirect betrokken voelen bij dit thema zijn van harte uitgenodigd, men hoeft geen vaste gast van 't Anker te zijn.

Datum: dinsdagavond 24 mei a.s.
Aanvang: 20.00 uur (zaal open en koffie vanaf 19.30 uur).
Einde: ca. 22.00 uur
Locatie: kantine SV Argon, Hoofdweg 85a, Mijdrecht

Over Inloophuis 't Anker
Regionaal Inloophuis 't Anker biedt al meer dan zes jaar een open huis aan mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, waar zij alleen of met anderen in een rustige sfeer kunnen ontspannen, contacten met lotgenoten kunnen hebben, informatie kunnen uitwisselen en aan activiteiten kunnen deelnemen. Regelmatig worden er ook thema-avonden georganiseerd. Elke dinsdag van 10-16 uur en donderdags van 10-15.30 uur kunt u terecht.
Kijk voor actuele informatie op www.inloophuishetanker.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gratis informatieavond over borstkanker bij Inloophuis 't Anker

Inloophuis 't Anker organiseert op dinsdagavond 24 mei a.s. een themabijeenkomst over borstkanker. De avond wordt gehouden in samenwerking met borstkanker-vereniging nederland, de patiëntenvereniging voor mensen die te maken hebben met borstkanker en erfelijk belasten, en vindt plaats in de kantine van SV Argon aan de Hoofdweg in Mijdrecht. Medewerksters/vrijwilligsters … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: