001 -Family

Sportways hockeykamp Mijdrecht groot succes


Geplaatst op: 12 mei 2011

In de meivakantie heeft sportways op Hockeyvereniging Mijdrecht een kamp georganiseerd. Kids in de leeftijd van 6 tot 13 jaar hebben zich drie dagen lang kunnen uitleven op het hockeyveld.

Het programma werd gestart om 9.00 uur en de ouders konden hun kinderen weer ophalen rond de klok van 17.00 uur. Het programma werd afgewisseld met leuke spelletjes buiten, disco of een quiz binnen of een toernooitje. Kortom de kinderen hebben zich prima kunnen vermaken. De begeleiding van het kamp, die binnen sportways ‘'staff'' wordt genoemd bestond uit eigen trainers van HVM. Dit om deze staffers de mogelijkheid te bieden zich op het gebied van training geven te kunnen ontwikkelen. De staff van dit kamp bestond uit Thom , Laura, Olivier, Jolien, Joost, Stijn, Michelle, Loek en Ruben. Elk kamp heeft ook zijn coördinatoren die alles aansturen. Claudia Roling nam deze taak voor de hockey technische zaken op zich en Evelien Versteeg voor alles daar omheen. Een team dat trots mag zijn op de prestatie die zij hebben neergezet. Een zeer jonge groep die het toch maar voor elkaar heeft gekregen deze kids 3 onvergetelijke dagen te bezorgen. Klasse!!

Van 1 tot 3 Augustus organiseert sportways opnieuw zo'n kamp op HVM. Dus mocht je het nou ontzettend leuk vinden om ook eens zo'n kamp mee te maken, of denk je ‘'Hé dat wil ik nog wel een keer'' meld je dan snel aan op de sportways site! Dan zorgt de staff er in augustus weer voor dat het een geweldig kamp wordt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportways hockeykamp Mijdrecht groot succes

In de meivakantie heeft sportways op Hockeyvereniging Mijdrecht een kamp georganiseerd. Kids in de leeftijd van 6 tot 13 jaar hebben zich drie dagen lang kunnen uitleven op het hockeyveld. Het programma werd gestart om 9.00 uur en de ouders konden hun kinderen weer ophalen rond de klok van 17.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: