De Baat (2e)

TVM organiseert het Vida Open Toernooi 2011


Geplaatst op: 12 mei 2011

MIJDRECHT - Tennisvereniging Mijdrecht is zich aan het voorbereiden op de 36e editie van het open tennistoernooi. Dit jaar wordt het Mijdrechtse tennistoernooi gespeeld van 20 tot en met 26 juni. Jaarlijks doen er gemiddeld 350 tennissers mee en staat het toernooi niet alleen in de directe omgeving, maar ook daarbuiten op de kaart.

Tennis, champagne, Hollandse Avond en feest!
Tennissen staat centraal tijdens het altijd gezellige open toernooi, maar er is meer. Bijvoorbeeld een heuse champagneproeverij, een loterij met vele prijzen en ook de inmiddels legendarische Hollandse Avond zal niet ontbreken. Wegens het succes van vorig jaar is ook dit jaar de feestavond op vrijdag 24 juni.

Inschrijven!
De inschrijving voor het TVM Vida Open 2011 is geopend. Inschrijven kan in de categorieën Heren Enkel, Heren Dubbel, Dames Enkel, Dames Dubbel & Gemengd Dubbel in de speelsterktes 3, 4, 5, 6 17+, 7, 7 35+ en 8 17+. Wacht niet langer en schrijf je voor 31 mei in via de website www.tvm-mijdrecht.nl!

Kijk voor meer informatie en nieuws rondom het TVM Vida Open op www.tvm-mijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

TVM organiseert het Vida Open Toernooi 2011

MIJDRECHT - Tennisvereniging Mijdrecht is zich aan het voorbereiden op de 36e editie van het open tennistoernooi. Dit jaar wordt het Mijdrechtse tennistoernooi gespeeld van 20 tot en met 26 juni. Jaarlijks doen er gemiddeld 350 tennissers mee en staat het toernooi niet alleen in de directe omgeving, maar ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: