De Baat (2e)

Mijdrechtse Alexandra 2e bij Miss Utrecht 2011


Geplaatst op: 10 mei 2011

De 18-jarige scholier Alexandra Oudshoorn uit Mijdrecht is op dinsdag 10 mei tweede geworden bij de verkiezing tot Miss Utrecht. In theater De Flint in Amersfoort streden de twaalf wanna-be Miss'en in de finale om de begeerde titel.

Voor de vakjury, bestaande uit Jos van Raak (RAAK Amsterdam), Rossana Kluivert (styliste en voormalig Miss Nederland jurylid), Euvgenia Parakhina (choreografe en jurylid bij So You Think You Can Dance) en Anouk Smulders (internationaal model en presentatrice), kregen de kandidaten de kans om zichzelf te presenteren.

Halverwege de avond werd bekend dat ze bij de laatste 5 zat. De jury maakte aan het eind bekend dat ze als tweede eindigde. Mariah Petersen ging er met de titel van door.

De burgemeester van de gemeente, Marianne Burgman, wenste Alexandra via Twitter succes. Ook liet ze achteraf weten dat de Mijdrechtse schone zich 'fantastisch in de picture gespeeld heeft'.

Alexandra is vooral bekend als lokaal talent bij de dansschool en als presentator bij Midpoint FM&TV, de lokale omroep van de gemeente.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: midpoint

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtse Alexandra 2e bij Miss Utrecht 2011

De 18-jarige scholier Alexandra Oudshoorn uit Mijdrecht is op dinsdag 10 mei tweede geworden bij de verkiezing tot Miss Utrecht. In theater De Flint in Amersfoort streden de twaalf wanna-be Miss'en in de finale om de begeerde titel. Voor de vakjury, bestaande uit Jos van Raak (RAAK Amsterdam), Rossana Kluivert … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: