001 -Family

Rode Kruis zamelt geld in op Geraniummarkt


Geplaatst op: 10 mei 2011

De kraam van het Jongeren Rode Kruis stond weer boordevol prijzen tijdens de jaarlijkse Geraniummarkt op 7 mei. Deze prijzen konden gewonnen worden door te krassen op de Rode Kruis kraskaart, een envelop van de waslijn te trekken of door de grabbelen in de grabbelton. Voor een klein geldbedrag kon er worden deelgenomen aan de spellen op deze stralende dag. De gehele opbrengst van de dag wordt besteed aan activiteiten en uitjes voor mensen in Aalsmeer en Uithoorn die zich in een sociaal isolement bevinden. Vrijwilligster Melanie Nes: 'We hebben een leuk bedrag ingezameld en daar gaan we leuke activiteiten van organiseren voor mensen die dat verdienen.'

Het is de vijfde keer dat het Jongeren Rode Kruis Aalsmeer & Uithoorn is vertegenwoordigd op de Geraniummarkt. Na het succes van het enveloppenspel tijdens de Serious Request actie in Uithoorn, werd dit spel in Aalsmeer succesvol herhaald. Met leuke prijzen van onder andere keurslager Ron Steen, Foto de Boer, Bonita, Carla de Klerk interieur, Deportivo, Espago, Sprey Wielerhuis en Waning Tweewielers was er veel aanbod voor de deelnemers. Ook konden kinderen worden geschminkt.

'De mensen waar wij ons vrijwillig voor inzetten, hebben veel plezier bij onze activiteiten. Daarom is het belangrijk dat we dit blijven doen. Het geld dat wij hiervoor inzamelen maakt ons werk mogelijk,' aldus vrijwilliger Jeroen Heimeriks. Wil jij je ook een keer vrijwillig inzetten om mensen te helpen? Mail dan naar rkjongeren@hotmail.com. Ook kan je ons volgen via Twitter op @jjrodekruis.

Collectanten gezocht
Tijdens de markt hebben zeven mensen zich aangemeld om te collecteren voor het Rode Kruis Aalsmeer. Rode Kruis is hard op zoek naar collectanten en aanmelden kan nog steeds. Aanmelden kan via e-mailadres jarosenboom@hotmail.com of bel met 0297-323235.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rode Kruis zamelt geld in op Geraniummarkt

De kraam van het Jongeren Rode Kruis stond weer boordevol prijzen tijdens de jaarlijkse Geraniummarkt op 7 mei. Deze prijzen konden gewonnen worden door te krassen op de Rode Kruis kraskaart, een envelop van de waslijn te trekken of door de grabbelen in de grabbelton. Voor een klein geldbedrag kon … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: