001 - De Baat

Leo Honkoop wint Foto Expo publieksprijs


Geplaatst op: 10 mei 2011

1 mei t/m 8 mei j.l. hield Fotoworkshop De Ronde Venen een FOTO EXPO ter gelegenheid van haar 12,5 jarig bestaan. De opkomst was groot. Tijdens deze FOTO EXPO was er de gelegenheid om een persoonlijke top drie te selecteren voor de publieksprijs en de winnaar is bekend!

Het 12,5 jarig bestaan van Fotoworkshop De Ronde Venen was niet de enige reden van de FOTO EXPO. De EXPO werd namelijk opgedragen aan het Rode Kruis en haalde tijdens deze EXPO geld op voor de slachtofferhulp in Japan. Ook heeft de Fotoworkshop enorm veel ondersteuning gehad van bedrijven uit De Ronde Venen die deze EXPO mogelijk hebben gemaakt, zoals het Rabo Dichtbijfonds, SC Johnson, A-Side websites en drukwerk, Way Ahead Consultancy, Camex, Autobedrijf Rovemij, Ton van Vliet Bouw, Stichting Paraplu, ABC Displays, Van der Laan Architecten, Feka ict & office en niet te vergeten Graphix design.

Publieksprijs
De hele week en vooral tijdens de opening werd er volop gestemd door bezoekers op hun favoriete foto´s. Ruim 200 bezoekers hebben hun stem laten horen. Populaire foto´s waren ondere andere de Amsterdamse gracht en de Leidsestraat van voorzitter Karim Kat en het uitzicht op het strand van Wim van der Zwam. Ook de schapen van Kees Duijn en het edelhert van Wim Stolwerk werden uiteraard niet over het hoofd gezien. Verder waren de Kinderdijk van Laurette Toonen en de paddestoel van Annelies Dinkla erg geliefd bij het publiek. Maar er was een foto die er tussenuit sprong, genaamd "Expansie" van Leo Honkoop.
Leo Honkoop heeft de foto van de expansie vorig jaar gemaakt voor het maandthema: Snelheid. De leden van de Fotoworkshop waren toen al erg enthousiast over het resultaat en uit de score van de FOTO EXPO is gebleken dat het publiek het daar ook mee eens is.

Prijsuitreiking
Zaterdag 14 mei om half twaalf vindt de prijsuitreiking plaats bij de Rabobank in Mijdrecht en mag Leo Honkoop zijn prijs in ontvangst nemen. Maar er zijn ook drie gelukkige winnaars geloot uit alle mensen die juist hebben gestemd. Verder worden deze dag de beste foto´s van de FOTO EXPO overgebracht naar de Rabobank en zijn deze foto´s nog een tijdje te bezichtigen. Dus bent u nieuwsgierig geworden, kom dan zaterdag 14 mei om half twaalf naar de prijsuitreiking of loop een dezer dagen eens binnen bij de Rabobank!

Kijk voor meer informatie op www.fotoworkshop.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Leo Honkoop wint Foto Expo publieksprijs

1 mei t/m 8 mei j.l. hield Fotoworkshop De Ronde Venen een FOTO EXPO ter gelegenheid van haar 12,5 jarig bestaan. De opkomst was groot. Tijdens deze FOTO EXPO was er de gelegenheid om een persoonlijke top drie te selecteren voor de publieksprijs en de winnaar is bekend! Het 12,5 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: