Karwei

Spectaculaire Argon Jubileumveiling op 20 mei


Geplaatst op: 9 mei 2011

Argon bestaat 40 jaar. Een respectabele leeftijd voor de bekende voetbalclub uit
De Ronde Venen. En dat jubileum wordt groots gevierd met een geweldige veiling. Dus iedereen die interesse heeft in een luxe lingerieset van Marie Jo, een avondje bowlen voor vier personen, een meisjes kinderfiets van Gazelle of één van de overige 200 te veilen kavels, is die avond van harte welkom. Uw komst is de moeite meer dan waard, want er zitten echt heel wat bijzondere stukken bij.

De Spectaculaire Argon Jubileumveiling vindt plaats op 20 mei vanaf 20.00 uur in de kantine van SV Argon aan de Hoofdweg in Mijdrecht. De deuren gaan om 19.30 uur open. Het wordt echt een bijzondere avond met veel humor, gezellige mensen en voor iedere beurs wat wils. Want er zijn al leuke kavels vanaf € 10,-

De evenementen die Argon organiseert hebben altijd een speciaal tintje, omdat er veel te beleven valt. En omdat er in een plezierige ambiance en een informele sfeer ook nog eens interessante zakelijke contacten kunnen worden gelegd.

Dus kom 20 mei samen met zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen. U profiteert die avond overigens van 3 gratis consumptiebonnen. Maar dan moet u zich wel even aanmelden door een e-mail te sturen aan sponsorcommissie@svargon.nl. Vergeet niet op te geven met hoeveel personen u komt!

Meer informatie: Jan Faber, telefoon 06 - 13 48 69 17

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spectaculaire Argon Jubileumveiling op 20 mei

Argon bestaat 40 jaar. Een respectabele leeftijd voor de bekende voetbalclub uit De Ronde Venen. En dat jubileum wordt groots gevierd met een geweldige veiling. Dus iedereen die interesse heeft in een luxe lingerieset van Marie Jo, een avondje bowlen voor vier personen, een meisjes kinderfiets van Gazelle of één … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: