Argon D2 kampioen

Geplaatst op: 9 mei 2011

Afgelopen zondag kon de D2 kampioen worden. Er was nog wel 1 punt nodig en dat punt moest uitgerekend tegen de mede titelkandidaat Hilversum D1 gehaald worden.
Spannend dus en dat was ook voelbaar. Volgende week ook nog de finale om de beker. De vergelijking met die andere twee topploegen Ajax en fc Twente werden dan ook regelmatig gemaakt.

Vanaf de aftrap een sterk aanvallend Argon. Dat resulteerde na 10 minuten al in een voorsprong van 2-0.
Kat in het bakkie denk je dan. Laten we de beker en medailles maar uit de auto halen.
Maar op het gortdroge veld van Hilversum was alles mogelijk. De bal stuiterde alle kanten op en echt goed voetbal was lastig.
Een penalty bracht Hilversum terug in de wedstrijd 1-2 en een 2-2 was mogelijk geweest. Op een goed moment, net voor rust, kwam Argon op 1-3.

Na rust drong Hilversum meer aan en drukte Argon met de rug tegen de muur. Tot scoren kwamen ze niet en Argon had met snelle uitbraken goede kansen.
Uit een daarvan werd het 1-4. Toch de beker en de medailles maar halen? Nou daarmee is gewacht tot aan het laatste fluitsignaal. Het werd billen knijpen.

Kort na de 1-4 viel de 2-4. De spanning kwam terug in de wedstrijd, Hilversum profiteerde daarvan en kwam terug tot 4-4. En dan kan het alle kanten op.
Nadat de scheidrechter nog een paar minuten langer liet doorspelen en de spanning enorm opliep, kwam uiteindelijk het verlossende fluitsignaal. Kampioen !!!!!!!

Klasse jongens (en begeleiders).

Zaterdag 14 mei de bekerfinale. Op naar de dubbel.

Afgelopen zondag kon de D2 kampioen worden. Er was nog wel 1 punt nodig en dat punt moest uitgerekend tegen de mede titelkandidaat Hilversum D1 gehaald worden.Spannend dus en dat was ook voelbaar. Volgende week ook nog de finale om de beker. De vergelijking met die andere twee topploegen Ajax en … Lees meer »