001- Uithoorn

CSW D1 sluit seizoen Internationaal af


Geplaatst op: 9 mei 2011

De D1 selectie van CSW heeft het seizoen 2010-2011 op een mooie manier kunnen afsluiten met een wedstrijd tegen de D pupillen van de Oostenrijkse profclub Red Bull Salzburg. In de Nederlandse competitie speelde de D1 in de eerste klasse en werd in de laatste wedstrijd van het seizoen verdiend gewonnen van BFC. Daarmee werd de 5e plaats veilig gesteld en een prima seizoen afgerond.

Het Paasweekeinde werd gebruikt om een voorjaarstrainingskamp te beleggen in het Zuidduitse Inzell. Het spelershotel tegenover de gloednieuwe ijshal was een prima keuze, vooral om op het ernaast gelegen kunstgrasveldje te trainen en plezier te maken. Deze voorbereiding bleek hard nodig want op hoogte voetballen vergt veel van het uithoudingsvermogen en al op de eerste dag stond de wedstrijd tegen RBS under-12 op het programma.

Een technisch vaardige ploeg die onder Nederlandse technische leiding veel aandacht schenkt aan positiespel en het trainen van basistechnieken. Mooi om te zien dat hier bij de jeugd al veel aandacht aan wordt besteed. De wedstrijd ging gelijk op waarbij beide ploegen over en weer kansen wisten te creëren. Na een paar snelle uitvallen scoorde RBS als eerste. De tweede helft ging ook gelijk op en aan het einde werd het verschil wat duidelijker in het voordeel van RBS. Uiteindelijk won RBS verdiend met 3-0. Na de hartelijke ontvangst werd er de volgende dag ook nog getraind op het jeugdcomplex. De dag werd afgesloten met een rondleiding door het prachtige stadion en werd er een belangrijke wedstrijd in de Oostenrijkse Bundesliga bijgewoond.

Helaas speelde het eerste van RBS niet zo bevlogen als de jeugd en ging de wedstrijd tegen Wacker Innsbruck vrij onnodig verloren. Op de terugreis werd ook nog een stadionbezoek gebracht aan de Allianz Arena van Bayern München. Hierna werden de jongens vermoeid maar zeer voldaan weer in Wilnis afgeleverd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW D1 sluit seizoen Internationaal af

De D1 selectie van CSW heeft het seizoen 2010-2011 op een mooie manier kunnen afsluiten met een wedstrijd tegen de D pupillen van de Oostenrijkse profclub Red Bull Salzburg. In de Nederlandse competitie speelde de D1 in de eerste klasse en werd in de laatste wedstrijd van het seizoen verdiend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: