Passionkoor vernieuwd en inspirerend


Geplaatst op: 9 mei 2011

Na het concert "Pieces of passion" en het optreden in Paradiso heeft het Passionkoor veel nieuwe zangers en zangeressen mogen verwelkomen.We mochten zelfs een Franse en Finse zangeres verwelkomen. We zijn er daarom trots op om jullie een vernieuwd Passionkoor te presenteren!
We presenteren ons o.a. op zaterdagmiddag 21 mei a.s. in Uithoorn ter gelegenheid van de Week van de Amateurkunst en op 18 juni a.s. op het Straatfestival in Mijdrecht .
Passion staat voor wereldmuziek in verschillende stijlen. Ingetogen, temperamentvol,vol emotie en passie.Passion heeft het allemaal.

Songs uit Afrika, Roemenie, Frankrijk, Portugal, enz. wisselen elkaar in een indrukwekkend tempo af.
De arrangementen worden speciaal voor ons gecomponeerd, ondersteunende choreografie maakt het visueel aantrekkelijk en bovenal staat het geheel onder de bezielende leiding van dirigent Rutger van Leyden. Een inspirerende groep uit de regio met passie voor wereldmuziek!

Voor een impressie, meezingen tijdens de koorrepetitie in Uithoorn en het boeken van een optreden in groot of klein formaat, kunt u terecht op onze website www.passionkoor.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Passionkoor vernieuwd en inspirerend

Na het concert "Pieces of passion" en het optreden in Paradiso heeft het Passionkoor veel nieuwe zangers en zangeressen mogen verwelkomen.We mochten zelfs een Franse en Finse zangeres verwelkomen. We zijn er daarom trots op om jullie een vernieuwd Passionkoor te presenteren!We presenteren ons o.a. op zaterdagmiddag 21 mei a.s. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: