De Baat (2e)

Basketball Argon levert wederom een kampioensteam


Geplaatst op: 9 mei 2011

Vrijdag 6 mei 2011 staat de laatste competitiewedstrijd gepland tegen The Flyers uit Waddinxveen. In deze spannende competitie konden de spelers uit het team Argon Jongens onder 20 reeds op 23 april de winst in Waddinxveen nog niet behalen. Daarom moest het vandaag gebeuren. Tot aan het 3e kwart ging de strijd gelijk op. Stand 38 tegen 24.

De coach Willem sprak de manschappen nog eens toe. Er werd nog eens een Red Bull en een banaan verorberd om extra gas te geven. En ja hoor de eindstand werd door Azeglio bepaald op 51 tegen 37.

De beker werd uit de mottenballen gehaald en uitgereikt aan dit kampioensteam. Gefeliciteerd. De eigenaar van CENS hield zijn woord en de eerste meter bier werd al tijdens de huldiging genuttigd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Basketball Argon levert wederom een kampioensteam

Vrijdag 6 mei 2011 staat de laatste competitiewedstrijd gepland tegen The Flyers uit Waddinxveen. In deze spannende competitie konden de spelers uit het team Argon Jongens onder 20 reeds op 23 april de winst in Waddinxveen nog niet behalen. Daarom moest het vandaag gebeuren. Tot aan het 3e kwart ging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: