001 -Family

Kunstroute Zijdelveld Uithoorn


Geplaatst op: 9 mei 2011

In het kader van de Week Amateur Kunst (WAK) vindt op 14 en 15 mei van 12 - 17 uur een kunstroute plaats langs het "landelijke" Zijdelveld Uithoorn.

Een oproep aan de bewoners heeft vele leuke en enthousiaste reacties opgeleverd. Opeens blijken veel meer buren dan je weet zich met creatieve dingen bezig te houden.
Op meer dan 10 adressen langs het Zijdelveld wordt kunst van bewoners of gastexposanten getoond. Het aanbod is zeer gevarieerd.

Zo kunt u genieten van: keramiek, schilderkunst, beelden, glassieraden, objecten, mozaiek, kaarsen, boekbinden en gedichten.

Op diverse plaatsen en op het kerkhof vindt u gedichten van de Uithoornse Poeziegroep. Sommige van hen zullen op enig moment hun gedichten voordragen.

Ook zult u langs de route enkele beeldhouwers aan het werk zien.
Het boekje "Rondje Zijdelmeer" zal weer ter verkoop worden aangeboden. Zondag is er koffie/thee/koek verkoop vanuit de keet "Kate & Co".

De deelnemende adressen zijn duidelijk gemarkeerd door middel van posters bij de brug. Bij iedere deelnemer ligt een lijst met de namen van de deelnemende kunstenaars en waar ze te vinden zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kunstroute Zijdelveld Uithoorn

In het kader van de Week Amateur Kunst (WAK) vindt op 14 en 15 mei van 12 - 17 uur een kunstroute plaats langs het "landelijke" Zijdelveld Uithoorn.Een oproep aan de bewoners heeft vele leuke en enthousiaste reacties opgeleverd. Opeens blijken veel meer buren dan je weet zich met creatieve … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: