Actiebordjes tegen hondenpoep bij school vernield


Geplaatst op: 6 mei 2011

Vinkeveen - De leerlingen van groep zes van OBS De Pijlstaart waren er maar druk mee, met het maken van de bordjes die de hondenpoep op het grasveldje voor school moesten tegen gaan.

Ze haalden er zelfs de krant mee! En het leek te werken. Bijna niemand durfde zijn hond meer voor de school uit te laten en als er al werd gepoept door de honden, werd het keurig opgeruimd. De bordjes waren duidelijk: dit is geen uitlaatplek! Maar...de twee weken vakantie hebben de actie geen goed gedaan. Vandalen hebben gemeend de bordjes te moeten slopen en de resten zijn over het hek van de school gegooid. Het is te hopen dat de leerlingen van groep zes tussen het leren door nog tijd vinden om nieuwe bordjes te maken.

En zo niet; dan is het te hopen dat de boodschap in de korte tijd dat de bordjes er hebben gestaan bij de hondenbezitters is overgekomen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Actiebordjes tegen hondenpoep bij school vernield

Vinkeveen - De leerlingen van groep zes van OBS De Pijlstaart waren er maar druk mee, met het maken van de bordjes die de hondenpoep op het grasveldje voor school moesten tegen gaan. Ze haalden er zelfs de krant mee! En het leek te werken. Bijna niemand durfde zijn hond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: