001- Uithoorn

Eerste paal geslagen nieuw communicatiecomplex in Mijdrecht


Geplaatst op: 6 mei 2011

Mijdrecht - Donderdagmiddag 5 mei is de eerste paal geslagen van het nieuwe kantoor aan de Industrieweg 15 in Mijdrecht. Het bedrijfspand zal een groots communicatiecomplex worden.
De firma's A-side media, SolidQ IT, Roadworks TV, PRWorks en De Groene Venen, die momenteel gevestigd zijn op Rendementsweg 24, zullen eind dit jaar verhuizen naar de Industrieweg.

Onder toeziend oog van collega's, relaties en architect Roland Borst werd de eerste paal geslagen door Noah Lieberton, de pasgeboren zoon van Youri Lieberton, eigenaar van A-side media. "Op de nieuwe locatie hebben we de ruimte om gestaag door te groeien met A-side media," aldus Youri. "Ook de andere bedrijven krijgen meer ruimte om door te groeien in hun expertise. Zo beschikken we aan de Industrieweg over een eigen studio voor filmopnames en professionele productfotografie."

De vorderingen van de bouw zijn te volgen op www.industrieweg15.nl.

Foto's: Patrick Hesse
(www.visionquest.nl)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: industrieweg15.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste paal geslagen nieuw communicatiecomplex in Mijdrecht

Mijdrecht - Donderdagmiddag 5 mei is de eerste paal geslagen van het nieuwe kantoor aan de Industrieweg 15 in Mijdrecht. Het bedrijfspand zal een groots communicatiecomplex worden. De firma's A-side media, SolidQ IT, Roadworks TV, PRWorks en De Groene Venen, die momenteel gevestigd zijn op Rendementsweg 24, zullen eind dit … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...