001 -Family

Gezocht: brandweer vrijwilligers in Uithoorn


Geplaatst op: 4 mei 2011

Brandweer Amsterdam-Amstelland is op zoek naar vrijwilligers voor de kazerne in Uithoorn. 6 mei start de brandweer een campagne om vrijwilligers te werven. Dit doen zij met de slogan zoals op het plaatje staat.

Vrijwilligers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om in actie te kunnen komen. Het is soms zwaar werk, omdat brandweermannen of -vrouwen aan het werk gaan waar anderen wegrennen. Ze moeten met slachtoffers om kunnen gaan. Naast het uitrukken voor brand, verlenen zij ook assistentie bij ongevallen.

De vrijwillige brandweerkazernes zoeken mensen die interesse in en tijd hebben voor een parttime baan bij de brandweer. Een brandweerman/vrouw krijgt een basisopleiding voor brandwacht, heeft vaste oefenavonden en rukt natuurlijk op onregelmatige tijden uit.

Geïnteresseerden kunnen een test doen op www.vrijwilligerbijdebrandweer.nl om te kijken of ze geschikt zijn voor het vak.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Amsterdam

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gezocht: brandweer vrijwilligers in Uithoorn

Brandweer Amsterdam-Amstelland is op zoek naar vrijwilligers voor de kazerne in Uithoorn. 6 mei start de brandweer een campagne om vrijwilligers te werven. Dit doen zij met de slogan zoals op het plaatje staat. Vrijwilligers staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar paraat om in actie te kunnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: