Start Hampshire fietstour van 60 dagen langs 60 Hampshire hotels


Geplaatst op: 4 mei 2011

Hilversum, mei 2011 - In aanloop naar de Hampshire fietsmaanden die plaatsvinden van mei tot en met augustus 2011 startte Hampshire in december 2010 een zoektocht naar een enthousiaste fietser voor een fietstocht van 60 dagen langs 60Hampshire hotels. 2 mei aanstaande zal deze tocht officieel van start gaan.

Hans Hendriks gaat fietsen voor Hampshire Hotels
De Hampshire fietstour zal de aftrap zijn van de Hampshire fietsmaanden. Na een overweldigend aantal aanmeldingen is na een aantal selectieronden de fietser bekend gemaakt. Hans Hendriks uit Leidschendam zal in de periode mei tot eind juni, in 60 dagen alle Hampshire hotels aandoen. De keuze is gevallen op Hans Hendriks vanwege zijn enthousiasme, zijn interesse in sport en natuur en uiteraard in hotels. Tevens is hij een echte fietsliefhebber die in zijn vrije tijd zeer regelmatig zelf of met zijn gezin fietst.

Start fietstour 2 mei
Hans Hendriks zal op 1 mei, zijn verjaardag, zijn eerste tocht vanaf huis in Leidschendam naar het eerste hotel in Amsterdam samen met zijn gezin afleggen. Op 2 mei gaat de fietstour officieel van start vanuit Apollofirst - Hampshire Classic, te Amsterdam. Omstreeks 14:00 zal Hans Hendriks zijn 60-dagen durende tocht officieel starten.

Hotel
Op vrijdag 20 mei 2011 zal Hans verblijven in Hampshire Hotel Mijdrecht Marickenland. Uiteraard is Hans Hendriks beschikbaar voor een interview, fotomateriaal en verdere informatie.

Volg Hans Hendriks tijdens zijn fietstocht
Hans Hendriks heeft een passie voor het schrijven van leuke verhalen en zijn interesse in social media is groot. "Wij zijn er zeker van dat Hans Hendriks onze gasten en volgers kan inspireren met mooie foto's en leuke beschrijvingen", aldus Kees van Wezel, Commercieel Directeur van Hampshire Hospitality. Tijdens de tocht zal Hans Hendriks te volgen zijn via zijn blog op blog.hampshire-hotels.com en via Twitter (@hanshendriks59 en @hampshirehotels). De tocht wordt afgelegd op een kwaliteitsfiets van Gazelle en in kleding van kledingmerk AGU. Volgers kunnen tevens een deel van de tocht met Hans meefietsen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Start Hampshire fietstour van 60 dagen langs 60 Hampshire hotels

Hilversum, mei 2011 - In aanloop naar de Hampshire fietsmaanden die plaatsvinden van mei tot en met augustus 2011 startte Hampshire in december 2010 een zoektocht naar een enthousiaste fietser voor een fietstocht van 60 dagen langs 60Hampshire hotels. 2 mei aanstaande zal deze tocht officieel van start gaan. Hans Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: