001 -Family

College bezoekt Koot Supermarkt in Abcoude


Geplaatst op: 4 mei 2011

Het college van Burgemeester en Wethouders en de directie van de gemeente hebben dinsdag 19 april 2011 een bedrijfsbezoek gebracht aan Koot Supermarkt in Abcoude. Dit familiebedrijf was oorspronkelijk een kruidenierswinkel, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige supermarkt.

Tijdens het bezoek kregen college en directie een rondleiding door de winkel en werd bij elke afdeling een toelichting gegeven op het bedrijfsproces. Daarbij kwamen verschillende aspecten aan de orde, van de toelevering van producten tot aan de samenstelling van het assortiment. Zo verkoopt Koot Supermarkt onder andere fair trade producten, die herkend kunnen worden aan de namen Gijs en Bio. Ook werd het magazijn bezocht en uitgelegd hoe de bevoorrading van de winkel geschiedt. Na afloop van de rondleiding kregen college en directie een presentatie over de geschiedenis van de supermarkt en de toekomstplannen.

Het college en directie brengen een aantal keer per jaar een informeel bezoek aan een bedrijf in De Ronde Venen. Het college is geïnteresseerd in wat bedrijven in De Ronde Venen doen en hoe zij de gemeente als vestigingsplaats ervaren. Bedrijfsbezoeken zijn een goed middel om daar achter te komen. Daarnaast kunnen bedrijven tijdens de bezoeken zichzelf en hun producten en diensten presenteren en eventuele knelpunten met betrekking tot het vestigingsklimaat kenbaar te maken.

Wilt u het college uitnodigen voor een informeel bezoek aan uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met Samira el Ghini via telefoonnummer 0297 29 16 07 of e-mail naar s.elghini@derondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College bezoekt Koot Supermarkt in Abcoude

Het college van Burgemeester en Wethouders en de directie van de gemeente hebben dinsdag 19 april 2011 een bedrijfsbezoek gebracht aan Koot Supermarkt in Abcoude. Dit familiebedrijf was oorspronkelijk een kruidenierswinkel, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardige supermarkt. Tijdens het bezoek kregen college en directie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: