001 -Family

Win een fiets met Belgerinkel naar de winkel Aalsmeer


Geplaatst op: 4 mei 2011

Met de fiets naar de winkel en kans maken op mooie prijzen. Dat kan met de stickeractie ‘Met Belgerinkel naar de winkel.' Deze campagne stimuleert het boodschappen doen op de fiets. Tijdens de Geraniummarkt op 7 mei wordt de campagne officieel geopend door wethouder duurzaamheid Ulla Eurich. Zij haalt de eerste sticker bij sponsor Waning Tweewielers in de Zijdstraat. Waning Tweewielers sponsort twee Batavus BUB fietsen. Wethouder Eurich: ‘Het is belangrijk dat er meer wordt gefietst, zowel voor het milieu en de gezondheid als voor de bereikbaarheid van de winkels. De campagne sluit daar goed bij aan en daarom steun ik deze van harte.'

Door op de fiets boodschappen te doen levert veel voordelen op. De bereikbaarheid van de winkels wordt vergroot, het bevordert de luchtkwaliteit en het is goed voor de gezondheid. Hiernaast kunnen er leuke prijzen worden gewonnen door deelname aan de actie. Onder andere C1000 Koster, Albert Heijn Praamplein, E-markt Bos, vishandel Veerman, drukkerij Total Copy Service, Imperia Lingerie, Decorette Piet, speelgoedwinkel Happy B-Day, de Wereldwinkel, kapsalon T. Meijer, slijterij Pappot en slijterij Wittebol hebben prijzen ter beschikking gesteld.

De spaarkaarten en stickers voor de campagne zijn te verkrijgen bij de deelnemende winkeliers in de gemeente Aalsmeer. De deelnemende winkels zijn te vinden in Aalsmeer Centrum, de Ophelialaan en in Aalsmeer Oost. Naast de winkels, zijn er bij het gemeentehuis ook stickers te verdienen indien er bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs wordt opgehaald. Wil je weten welke winkeliers er meedoen met de campagne en welke prijzen er te winnen zijn? Kijk dan op www.aalsmeer.nl/belgerinkel.

Fotowedstrijd
Aan de actie ‘Met Belgerinkel naar de Winkel' is een speciale fotowedstrijd gekoppeld voor de inwoners van de gemeente Aalsmeer. Zij kunnen hun favoriete foto opsturen met als thema ‘Mijn fiets en ik'. De mooiste fietsfoto's maken kans op mooie prijzen. Een deskundige jury kiest de mooiste foto die het best bij het thema past. Stuur de foto voor 21 mei 2011 naar belgerinkel@aalsmeer.nl.

Energiemarkt
Met ‘Belgerinkel naar de winkel' maakt deel uit van het duurzaamheidbeleid van de gemeente Aalsmeer. Op 28 mei vindt in kader van dit beleid een energiemarkt plaats in het gemeentehuis van Aalsmeer. Op deze markt krijgt u tips om te besparen op energie en uw portemonnee. Er zijn demonstraties van zonneboilers en er is een bedrijf dat een gewone fiets om kan bouwen tot een elektrische fiets.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win een fiets met Belgerinkel naar de winkel Aalsmeer

Met de fiets naar de winkel en kans maken op mooie prijzen. Dat kan met de stickeractie ‘Met Belgerinkel naar de winkel.' Deze campagne stimuleert het boodschappen doen op de fiets. Tijdens de Geraniummarkt op 7 mei wordt de campagne officieel geopend door wethouder duurzaamheid Ulla Eurich. Zij haalt de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: