001 - De Baat

Open trainingen voor senioren bij HVM


Geplaatst op: 3 mei 2011

Hockey Vereniging Mijdrecht houdt op woensdagavond 25 mei en donderdagavond 27 mei om 20.30 uur inloop trainingen voor enthousiaste senioren hockeyers, keepers en trimmers (m/v).

Ben jij op zoek naar een nieuwe gezonde sport uitdaging?
Ben jij nu voetbalkeeper en wil je verder kijken?
Ga jij je stick weer oppakken na bijvoorbeeld een backpack of studie periode?
Of ben je op zoek naar een nieuwe hockeyclub?

Heb je niet eerder gehockeyd, maar wil je gewoon aan je conditie werken?
Heb je vroeger wel al gehockeyd, maar er een paar jaar tussenuit geweest?
Of ben je een hockeyouder en wil je wel eens weten hoe het eigenlijk moet?

Kom dan eens meetrainen op de inloop trainingsdagen en proef de sfeer bij HVM! Zowel de jonge topper, als de ervaren senior alsmede de onervaren sporter is van harte welkom.

Hockey Vereniging Mijdrecht (HVM) is een gezellige club met ruim 600 leden, 2 kunstgrasvelden (met korte termijn ambities voor een semi waterveld) en een kwart veld voor de jongste jeugd en G-hockey.

De club heeft aandacht voor breedte- en prestatiehockey waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat, een echte familie club met ambitieuze plannen.
Goede trainingsfaciliteiten en goed bereikbaar met auto en fiets. Het gerenoveerde clubhuis en de bruisende (zon)tribune staan elke week garant voor een heerlijk hockeyweekend voor zowel sporters als toeschouwers.
Kortom een gezellige club met prima voorzieningen. En als je je vóór 1 juli aanmeldt, betaal je géén inschrijfkosten (normaal 30 euro).

Kijk ook op www.hvmijdrecht.nl of mail naar tcsenioren@hvm.nl. Voor verdere vragen kun je bellen met Jan Vesseur (06 462 87 896).

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open trainingen voor senioren bij HVM

Hockey Vereniging Mijdrecht houdt op woensdagavond 25 mei en donderdagavond 27 mei om 20.30 uur inloop trainingen voor enthousiaste senioren hockeyers, keepers en trimmers (m/v). Ben jij op zoek naar een nieuwe gezonde sport uitdaging?Ben jij nu voetbalkeeper en wil je verder kijken?Ga jij je stick weer oppakken na bijvoorbeeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: