Open ochtend voor kinderen op Hockeyclub Abcoude


Geplaatst op: 3 mei 2011

Voor kinderen die kennismaken willen maken met de hockeysport wordt op zaterdag 14 mei een open ochtend georganiseerd door Hockeyclub Abcoude.

Het programma begint om 9.30 en duurt tot 10.30 uur. Kinderen tot 12 jaar kunnen een stick lenen van de club en een open training bijwonen. Ze gaan zelf met bal en stick aan de slag om uit te vinden of hockey hun sport is. Voor ouders is er in het clubhuis meer informatie over de hockeysport en over HVAbcoude, daarin wordt ook gesproken over lid worden. Voor jongens is er bijna altijd plaats, voor meisjes in sommige leeftijdscategorieën kan er een wachtlijst zijn.

Meer weten over de open ochtend of over lid worden van HVabcoude, kijk op de website www.HVABCOUDE.NL Aanmelden voor de open ochtend is niet nodig, iedereen tussen 6 en 12 is welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Open ochtend voor kinderen op Hockeyclub Abcoude

Voor kinderen die kennismaken willen maken met de hockeysport wordt op zaterdag 14 mei een open ochtend georganiseerd door Hockeyclub Abcoude. Het programma begint om 9.30 en duurt tot 10.30 uur. Kinderen tot 12 jaar kunnen een stick lenen van de club en een open training bijwonen. Ze gaan zelf … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: