VLC

Project vervoer van deur tot deur zoekt vrijwilligers


Geplaatst op: 3 mei 2011

Sinds enkele jaren heeft De Baat De Plusbus. De Plusbus wordt onder andere ingezet voor het doen van boodschappen en het organiseren van allerlei uitstapjes voor senioren.

De Baat is van plan om nu ook vervoer van klanten te organiseren naar en van activiteiten van de Baat, bijvoorbeeld voor de Buurtkamers in Vinkeveen en Mijdrecht. Op deze manier hoopt De Baat nog meer klanten te krijgen, met name diegenen die wel graag willen komen, maar geen mogelijkheden voor vervoer hebben. De Baat is op zoek naar vrijwillige chauffeurs en begeleiders, die één of meerdere dagdelen per week beschikbaar zijn. Chauffeurs die op de bus ingezet kunnen worden en vrijwilligers die met eigen vervoer klanten van en naar de activiteiten van De Baat willen brengen. In dat laatste geval worden de onkosten vergoed.

Het rijden gaat volgens rooster en uiteraard wordt er rekening gehouden met vakanties, andere verplichtingen et cetera. De vrijwilligers bepalen zelf wanneer en hoe vaak ze willen rijden. Voor meer informatie, neem gerust contact op met Wiebe Terwel, Annie van Gelder (Buurtkamer) of Marianne White. Telefoonnummer: 0297-230280. Of stuur een mailtje naar: w.terwel@stichtingdebaat.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wiebe Terwel van Stichting De Baat.
Email: w.terwel@stichtingdebaat.nl of telefoonnummer: 0297-230280.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Project vervoer van deur tot deur zoekt vrijwilligers

Sinds enkele jaren heeft De Baat De Plusbus. De Plusbus wordt onder andere ingezet voor het doen van boodschappen en het organiseren van allerlei uitstapjes voor senioren. De Baat is van plan om nu ook vervoer van klanten te organiseren naar en van activiteiten van de Baat, bijvoorbeeld voor de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: